News

Komentari 46

Ministarstvo istražuje: Đake iz Knina ponižavala je učiteljica?

Ministarstvo istražuje: Đake iz Knina ponižavala je učiteljica?

Roditelji đaka kninske škole obratili su se Ministarstvu znanosti i obrazovanja s tvrdnjom da jedna učiteljica maltretira njihovu djecu. Učiteljica tvrdi da to nije točno...

Ministarstvu znanosti i obrazovanja prijavljena je učiteljica iz Knina koja je navodno, kako kažu roditelji njenih đaka, vrijeđala i ponižavala djecu do te mjere da su joj morala čistiti čak i - cipele, piše RTL.

Ogorčene majke ispred kninske škole stoje zbog učiteljice koja je, tvrde, maltretirala njihovu djecu.

- Morali su pisati izljeve ljubavi prema njoj, što djeca nisu htjela, nego im je ona rekla da pišu. Tijekom nošenja testa, radnih listića, slučajno joj stanu na nogu, nenamjerno, i ona ih pošalje po spužvu da joj obrišu cipele. Ja ne mogu zamisliti svoje dijete kako kleči pred cijelim razredom i njoj briše cipele, mislim da to nikako nije korektno - kaže jedna od majki za RTL.

Nakon što je sve prijavljeno Ministarstvu znanosti i obrazovanja učiteljica je otišla na bolovanje. 

Ministarstvo je odgovorilo kako je zatražilo žurno očitovanje škole: 'Ravnateljica ističe kako je zatražila od Agencije za odgoj i obrazovanje stručno pedagoški nadzor po hitnom postupku, što im je obećano čim se učiteljica vrati s bolovanja. Također, ravnateljica ističe da se o svemu očitovala roditeljima.'

Učiteljica se javila RTL-u i rekla kako je riječ o nevjerojatnoj hajci određenog dijela roditelja i da ništa od ovoga nije točno te da u 20 godina svoje karijere nikada ovako nešto nije doživjela.

 

 

Najčitaniji članci