Obavijesti

News

Komentari 2

Minnesota: Vozila prema bolnici i rodila za volanom

Minnesota: Vozila prema bolnici i rodila za volanom
5

Amanda McBride (29) na putu do bolnice više nije mogla čekati. Otac djeteta je upravljao vozilom, a hrabra Amanda je ostalo obavila sama na sjedalu

Amanda McBride (29) u prošlu je srijedu rodila u automobilu što ne bi to bilo toliko neobično da nije rodila dok je vozila. Amanda kaže kako je osjetila trudove na poslu te se odvezla kući po oca djeteta i zajedno su krenuli prema bolnici. Njenom partneru Josephu (33) nekoliko su puta dijagnosticirali napadaje i ne smije voziti. Na pola puta do bolnice Amandi je pukao vodenjak i više nije bilo vremena za čekanje.
- Vrištala je da primim volan kako bi mogla roditi  Pomaknula je sjedalo unatrag kako bi napravila malo više mjesta i sve je išlo svojim tokom - priča Joseph.
Amanda je rodila zdravog dječaka teškog 3,5 kilograma. Dali su mu ime Joseph Dominic Phillips, a svoj crveni Chevrolet sada zovu 'rađaonica'. S novorođenim sinom u rukama još povezanim pupčanom vrpcom odvezli su se do bolnice. U bolnici su bili šokirani kad su shvatili da je majka na mjestu vozača, piše AP.