Mirando Mrsić tvrdi: Lijeve opcije trebaju se udružiti da spriječe dolazak crne desnice | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 9

Mirando Mrsić tvrdi: Lijeve opcije trebaju se udružiti da spriječe dolazak crne desnice

Predsjednik Demokrata Mirando Mrsić poručio je u četvrtak u Rijeci kako bi se sve lijeve opcije koje sudjeluju na izborima trebale udružiti da spriječe dolazak crne desnice u Hrvatsku, "na čelu sa Škorinim ustašama".

Mrsić je na konferenciji za novinare koalicije Demokrata, Hrvatskih laburista, Liste za Rijeku i nezavisnog kandidata Damira Kajina rekao da je Rijeka "brana fašizmu koji se šulja kroz ove izbore".

"Imamo Domovinski pokret koji negira holokaust i Jasenovac, koji bi želio da u Hrvatskoj nema nacionalnih manjina i vratiti nas natrag prema mračnim silama prošlosti, ali neće proći", istaknuo je.

"U ovim krajevima je multikulturalnost dio života i ne smijemo dopustiti da i tu nestane", rekao je Mrsić i upitao: "Zašto bismo u Zagrebu imali mračnu koaliciju HDZ-a i Škorinih ustaša?". Ocijenio je da ovi izbori nisu legitimni jer će građani izbjegavati izlazak na njih zbog brige za svoje zdravlje. Time neće biti legitiman ni izabrani Hrvatski sabor ni Vlada, kojoj legitimnost treba radi nužnih snažnih poteza najesen, ustvrdio je.

Mirando Mrsić tvrdi: Lijeve opcije trebaju se udružiti da spriječe dolazak crne desnice

VIDEO