Obavijesti

News

Komentari 146

Miss sela: Marija (84) oduševila žiri znanjem talijanskog jezika

Miss sela: Marija (84) oduševila žiri znanjem talijanskog jezika
5

Baka Marija (84) iz Marindvora kraj Požege uvjerljivo je pobijedila na izboru ljepote i trenutačno je najstarija hrvatska misica. Žiri je osvojila pjevanjem i talijanskim

VIDEO

Imala sam tremu prije izlaska na pistu. Morali su me nagovarati na natjecanje, ali sad jedva čekam sljedeći izbor. Iako sam najstarija u selu, htjela bih opet pobijediti, priča Marija Bičanić.

Baka Marija (84) iz Marindvora pokraj Požege uvjerljivo je pobijedila na izboru ljepote i trenutačno je najstarija hrvatska misica. Lentu i krunu koju je dobila, kaže, čuvat će dok je živa. Marija pretpostavlja da je peteročlani žiri osvojila spontanošću, pjevačkim sposobnostima i znanjem talijanskog.

- Jedan od zadataka bio je brojiti na stranom jeziku, pa sam se poslužila talijanskim i nabrojila do četiri. Kad su me pitali što mislim o predsjedniku Ivi Josipoviću, odgovorila sam kako bih htjela da je mlađi jer je moj tip muškarca - kroz smijeh priča Marija.

Dodaje da je publika posebno živnula i počela plesati čim je zapjevala “Ličanka sam i ličko sam dijete”. Marija se pohvalila kako je ljudima nakon proglašenja pobjednice mahala poput prave kraljice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim lente i krune nagradili su je diplomom, umjetničkom slikom i bocom vina, koja joj je od uzbuđenja ispala iz ruke i razbila se. Titulu prve pratilje odnijela je njena snaha Marica (40). Natjecateljice su, kaže nam, morale ispuniti tri preduvjeta.

- Godine nisu bitne. Nijedna žena nije smjela imati više od 160 kila, morale smo imati barem tri svoja zuba i nismo smjele imati hemoroide - kaže nam Marica.

Dodala je kako je njena svekrva jednoglasno izabrana za misicu, a ona je titulu prve pratilje osvojila jer je bila najljepše odjevena.

Pistom je prošetalo 30 žena iz tri mjesta.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a