Obavijesti

News

Komentari 22

Mještani u šoku: U Montani iz slavine za vodu curi čisto zlato

Mještani u šoku: U Montani iz slavine za vodu curi čisto zlato
5

Sharon Brown je perući posuđe, u vodi našla svjetlucave čestice. Testiranje je pokazalo da se radi o zlatu. Mještani su zabrinuti. Pitaju se što se još skriva u vodi

VIDEO

Stanovnici Whitehalla, u Montani , kažu kako iz njihovih slavina curi zlato , a zabrinuti su da to nije jedino što sadrži voda koja svakodnevno piju.

Mark Brown je za NBC rekao kako je njegova supruga Sharon primjetila među sapunicom, u vodi u kojoj je prala posuđe, nešto što nalikuje na komadiće zlata . Pozvala je Marka pa su zajedno proučili svjetlucave čestice . Iako isprva nisu vjerovali da je riječ o zlatu, laboratorijsko testiranje je pokazalo suprotno. Susjed bračnog para Brown, Paul Harper je također našao zlato u svojoj vodi, javlja NBC.

VIDEO

Whitehall pitku vodu dobiva iz dva izvora koja se nalaze u središtu grada . Mještani su zabrinuti za svoje zalihe vode i kako se ona pročišćava.

- Ako možemo u vodi naći tragove teških metala, vidljive golim okom, zamislite što bi još mogli naći u njoj? - pitaju se.

Pet milja sjeveroistočno od Whitehalla 1982. otvoren je rudnik zlata. Službenici State Departmenta za kvalitetu okoliša ipak ne vjeruju da su tragovi zlata pristigli iz tog rudnika. Smatraju da su čestice došle preko cijevi koje vode do glavnog vodovodnog sustava u Whitehallu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca