Obavijesti

News

Komentari 79

Mlađan dileru prijetio smrću: U ćeliji su našli improvizirani nož

Mlađan dileru prijetio smrću: U ćeliji su našli improvizirani nož
2

Trostruki ubojica Srđan Mlađan prijetio je smrću dileru Kristijanu Kameniku. Za njega se veže najstravičniji, a nikad riješen zločin. Nadimak mu je slovenski Arkan

VIDEO

Trostruki ubojica, Srđan Mlađan kazneno je prijavljen zbog prijetnje smrću dileru. U njegovoj ćeliji pronašli su improvizirani nož.

Mlađan se sukobio s Kristijanom Kamenikom (40) iz Slovenskih Konjica. U Lepoglavi izdržava osmogodišnju zatvorsku kaznu zbog šverca droge, piše Večernji list.

Zbog droge je bio osuđivan i u Srbiji gdje se tijekom izdržavanja kazne oženio folk-pjevačicom Mašom Medik. To mu je priskrbilo nadimak slovenski Arkan.

Uz Kamenikovo ime se veže i najstravičniji, a nikad riješen zločin od samostalnosti Slovenije. Radi se o ubojstvu u Tekačevu nedaleko od Rogaške Slatine gdje su 4. ožujka 1997. hicima u glavu ubijeni supružnici Frančiška i Štefan Poharc, njihova podstanarka Helena Krošlin i njezina kćer Veronika.

Kamenik je dva puta oslobođen krivnje za ubojstvo, a na optuženičku klupu sjest će po treći put.

Trostruki ubojica lani pušten iz izolacije

Podsjetimo,  Mlađan je početkom 1998. kao maloljetnik ubio 16-godišnju Elizabetu Šubić iz Petrinje, a potom i umirovljenika Petra Jančića. Nakon pljačke banke je uhićen. Govorio je da su mu glasovi u glavi rekli da ubije. U veljači 2002. za vrijeme slobodnog vikenda opljačkao je banku, zatočio majku s dvoje djece u unajmljenom stanu te ubio policajca Milenka Vrankovića Kinga.

U Lepoglavi je bio u izolaciji sve do prošle godine, kada je prebačen među ostale zatvorenike. U izolaciji je bio jer je prijetio da će ubiti cimera ako mu ga dodijele.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk