Obavijesti

News

Komentari 9

Mlad i popularan: Dođite se danas rasplesati i raspjevati uz hitove Zembo Latife na Jarunu

Mlad i popularan: Dođite se danas rasplesati i raspjevati uz hitove Zembo Latife na Jarunu

Ekskluzivno uoči nastupa na Chill&Grill festivalu, pjevač Zembo Latifa odgovara na pitanja o glazbi i privatnom životu. Neki njegovi singlovi toliko su poznati da na YouTubeu imaju blizu milijun pregleda

VIDEO

Zembo Latifa je novije ime u svijetu glazbe, no popularnost mu je velika u cijeloj regiji. Ovaj talentirani pjevač je do 2019. bio član grupe Dregermajster Crew, po čemu ga znaju poznavatelji rap scene. Posljednje dvije godine započinje svoju solo karijeru, a njegov album, prvijenac pod nazivom Venera, uspoređuju sa Post Maloneom. U njega se ubrajaju pjesme poput 'Nemoj pitat me za nju' i 'Zvijezde' koju je napravio u suradnji s Hiljson Mandelom, a na YouTubeu broje preko milijun. Intervju sa Zambom možete pročitati u nastavku.

Na albumu Venera nalazi se 10 pjesama, a većina ih obrađuje muško-ženske odnose. Evo što pjevač kaže o svom uspjehu.

24sata: Nedavno ste izbacili svoj prvi album 'Venera', kako ste zadovoljni njegovim uspjehom, možete li nam reći kako je proteklo snimanje i ima li neka dogodovština sa snimanja koju biste podijelili s nama?

Na albumu sam sa svojim producentima radio oko godinu dana i u tom periodu je bilo puno lijepih i teških trenutaka, ali mogu reći da sam uživao u svakom od njih. Jako sam zadovoljan sa uspjehom koji je album postigao i nadam se da su i slušatelji zadovoljni. 
 
24sata: Spremate li još neka iznenađenja, može li publika uskoro očekivati još novih pjesama?

Da, uskoro izlazimo sa par novih pjesmama od kojih su neke moje, a neke od njih su suradnje i gostovanja. Iznenađenja nikad dosta tako da možete očekivati svašta.

24sata: Kako provodite ljetne dane? Veselite li se nastupu na Chill&Grillu, što očekujete od njega?

Svoje ljetne dane trenutno provodimo kuhajući se u Zagrebu, ali nadam se da ću uskoro uloviti par slobodnih dana za neki mini godišnji odmor uz more. Jako se veselim nastupu na Chill&Grillu i očekujem dobar provod sa svim ljudima koji su trenutno u Zagrebu skupa sa nama.

24sata: S obzirom na to da se društveni život polako vraća u normalu i da se sve više koncerata najavljuje i održava, kako vi stojite po pitanju toga, imate li cijelo ljeto već bukirano?

Jako sam sretan da se sve pomalo vraća u normalu i nadam se da je ovo početak kraja pandemije. Zasada imamo par dogovorenih nastupa kroz ljeto, ali svakako se nadam da će ih biti još i više jer već predugo gorimo od želje da stanemo na pozornicu pred publiku.

24sata: Može li se danas živjeti od glazbe i što biste poručili mladima koji se žele njome baviti?

Glazbu, prije svega naravno, treba raditi zbog sebe jer kao glazbenici uživamo u tom procesu više od ičega. Po mojem mišljenju sve što je kvalitetno uvijek nađe neki put do publike. Nuspojava dobre glazbe će uvijek biti fanovi i koncerti, a samim time i financijski profit. Da li netko može ili ne može živjeti od toga ovisi isključivo o pojedincu.

24sata: Kako se pripremate za nastupe, imate li neke rituale?

Haha još uvijek nemamo neke specijalne rituale, ali prije svakog koncerta imam probe sa svojim gitaristima i bek vokalima kako bi svaki nastup bili na nivou kvalitete koje naša publika i fanovi zaslužuju od nas.

Ostatak bogatog glazbenog progama za vikend pronađite na linku. U petak sviraju Bolesna Braća, u subotu Detour, a tu je i niz drugog sadržaja za cijelu obitelj. Svakako ne propustite ni cooking show Maxa Todorova, a evo i jedne super prilke za ženski shopping. 

Prava modna poslastica

Za sve zaljubljenike u modu, na sad već dobro poznatoj lokaciji Jarunu, u petak i subotu, od 17 do 20 sati pripremili smo modni buvljak Bazaar by Miss7 & ReStyloh na kojem možete po super cijenama kupiti odjeću mnogobrojnih izlagača, među kojima i nekih poznatih dama s javne scene.

Razgledajte modne selekcije koje su pripremili naši dragi restyleri i odaberi svoju novu omiljenu odjeću, a ukoliko vas shopping umori, tu je niz restorana koji nude vrhunske delicije

Jarun je vaša vikend destinacija, stoga pogledajte program i dobro se zabavite.  

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Visa, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina, Labud, Studenac market, Kotanyi, Citroën, Make It Count, Hrvatska Obrtnička Komora i Hilton.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...