Obavijesti

News

Komentari 82

Mladi bračni par iz Splita otišao je na medeni mjesec u Veneciju. Ona poginula u autobusu smrti

Mladi bračni par iz Splita otišao je na medeni mjesec u Veneciju. Ona poginula  u autobusu smrti
11

Mladi bračni par iz Hrvatske bio je u autobusu. Nedavno su se vjenčali. Antonela je poginula, a njezin suprug je u bolnici

VIDEO

U gradiću Mestre, nedaleko od Venecije, vladaju nevjerica i tuga zbog stravične nesreće u kojoj je u utorak oko 19.45 sati poginula 21 osoba, među kojima je četvero djece. Do sada je identificirano osmero od ukupno 21 žrtve među putnicima autobusa koji se srušio u Mestreu. Sedam žrtava su žene te dječak od godinu i pol dana. Većinom su stradali mladi ljudi, a među poginulima čiji je identitet otkriven su djevojčica od oko 11 godina, mlada žena od 28 godina, dva mladića od 30 godina, 38-godišnjak te dvije žene od 65 i 70 godina, rekli su iz policije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Italija: Venecija, odvoze uništeni autobus 00:49

Nažalost, među poginulima je, kako nam je potvrđeno, i mlada Hrvatica, Antonela Perković koja se nedavno udala, a život je izgubila na ovom bračnom putovanju. Njen mladi suprug, Marko Baković jedan je od dvadesetak ozlijeđenih i nalazi se u talijanskoj bolnici u Milanu.

- Znamo da su išli na putovanje u Veneciju. Mladi su bračni par. Sudjelovali su u nesreći. Ne znamo ništa više od toga, informacija nema. Pokušavamo doznati barem nešto, ali teško ide - rekao nam je jučer poznanik mladog bračnog para koji je nastradao u stravičnoj prometnoj nesreći.

Par s područja Splita

Kako doznajemo, par se vjenčao prije dvadesetak dana, a u Veneciju su otišli na bračno putovanje. Oboje su s područja Splita, a mladić je bio i aktivni nogometaš u jednom lokalnom klubu. Posljednju utakmicu za klub odigrao je prije pet dana, a potom se zaputio na bračno putovanje sa suprugom. Njihova obitelj krenula je u Rim nakon što su saznali da je mladi bračni par sudjelovao u nesreći. Pokušali smo preko diplomatskih predstavništva u Milanu, Trstu i Rimu doći do službene informacije o Hrvatima, ali ni satima nakon nesreće nitko od nije mogao išta reći.

storyeditor/2023-10-04/350295012_170853809017481_1899535951549626386_n.jpg

Petero ozlijeđenih, među kojima su i djeca u dobi od 3 i 5 godina, u kritičnom su stanju i nalaze se u bolnici u Padovi. Neki od njih pretrpjeli su teške opekline. Među ozlijeđenima su španjolski, njemački, austrijski, francuski i ukrajinski turisti, koji su se kobne noći vraćali s izleta u Veneciji. Do teške nesreće došlo je kad je vozač autobusa, iz još neutvrđenih razloga, udario u zaštitnu ogradu na nadvožnjaku, pri čemu se autobus prevrnuo i s visine od desetak metara pao na krov na donju cestu. Autobus se potom zapalio. Neslužbeno doznajemo da je vozaču pozlilo. Policija još ne može napraviti preciznu rekonstrukciju nesreće. Poginuo je i vozač Alberto Rizzotta (40).

Proglasili i dan žalosti

Do teške nesreće došlo je kad je vozač autobusa, iz još neutvrđenih razloga, udario u zaštitnu ogradu na nadvožnjaku, pri čemu se autobus prevrnuo i s visine od desetak metara pao na krov na donju cestu. Autobus se potom zapalio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)