Mladi par poginuo u stravičnoj nesreći: 'Neka te čuvaju anđeli' | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 145

Mladi par poginuo u stravičnoj nesreći: 'Neka te čuvaju anđeli'

Mladi par poginuo u  stravičnoj nesreći: 'Neka te čuvaju anđeli'
6

Edi N. (22) i njegova djevojka Žaklina M. (23) poginuli su u srijedu u teškoj nesreći u Međimurju. Mnogobrojni prijatelji shrvani su tugom i od para se opraštaju preko društvenih mreža

VIDEO

Teške nesreće odnijele su šest života na hrvatskim cestama u srijedu, a najtragičnija je bila u Međimurju. U frontalnom sudaru dva automobila u konačnici je poginulo troje ljudi. 

Pogledajte video

Pokretanje videa...

00:47

Na mjestu nesreće poginuo je mladi par, Edi N. (22) i Žaklina M. (23), oboje s međimurskog područja. Nakon teške nesreće još je troje ljudi hitno prevezeno u bolnicu, gdje je žena (77) podlegla teškim ozljedama. 

U sudaru poginuo mladi par, a u bolnici preminula i žena (77)
U sudaru poginuo mladi par, a u bolnici preminula i žena (77)

Od mladog para brojni prijatelji opraštaju se porukama na Facebooku. 

- Riječi su suvišne... Samo bol.... Počivali u miru... stoji u jednoj, a u drugoj se poručuje 'neka te čuvaju anđeli i 'otišli ste prerano'. 

- Tresem se od tuge. Poginuli su mi rođaci. Pa još nije ni počeo živjeti kako se ono kaže. Bio je s djevojkom. Zamišljali su sretnu budućnost, imali planove. Ne znam što da vam kažem jer nemam riječi za ovaj užas koji se dogodio ... - rekao je za Jutarnji list rođak mladića koji je poginuo u nesreći. 

Mještanin Peklenice ispričao je kako je mladić iz omiljene obitelji u mjestu, a javila nam se i poznanica djevojke koja je stradala u nesreći koja je ispričala kako je uvijek bila vrckava i puna života.

- Nije bilo dana da se ona nije nasmijala i bila je puna optimizma. Bila je odličan učenik. Kad god bi se srele vidjelo bi se na njoj da se nije promijenila, žao mi je što je s ovog svijeta otišla tako vesela i druželjubiva cura - ispričala je

Susjed koji je trenutno u Njemačkoj nije želio puno komentirati.

- Malo me pogodilo sve ovo, ne bi htio o tome previše pričati. Ja sam sada trenutno u Njemačkoj. Čuo sam što se dogodilo. Bila je članica DVD-a Gornji Vidovec u kojem sam i ja. Žao mi je - kratko je rekao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 145

VIDEO

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika
ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz Bolnice, dovezeno bez vitalnih funkcija, odgovorili su nam iz KB Sveti Duh

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...
VIDEO: DRAMA U ZAGREBU

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...

Na radilištu u Podsljemenu spašavali su muškarce koji su ostali zatrpani. Jedan muškarac ima ozljedu ruke, a drugi ima višestruke ozljede i prijelome, neslužbeno doznajemo.
VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'

VODICE - Oko tri ujutro čuli smo pucnjavu u klubu u Vodicama, javlja nam čitateljica. Dodaje kako su svi u panici krenuli prema izlazu. - Kad smo pobjegli iz kluba, otišli smo u ulicu iza njega, kako bi se sakrili. Pored nas je prošao čovjek s krvavim mrljama po vratu i majici - govori čitateljica. Policija nam je potvrdila da je sinoć došlo do fizičkog obračuna u Vodicama te da su izvidi u tijeku.