News

Komentari 31

Mladić (18) muškarca 40 puta ubo nožem i izvadio mu oko

Mladić (18) muškarca 40 puta ubo nožem i izvadio mu oko

Policija je uhitila Anta Ždralevića (18) iz Nikšića koji je navodno priznao zločin. Na tijelu žrtve iscrtao je pentagram pa policija sumnja da je bio u sotonističkom kultu

Crnogorska policija je u nedjelju navečer uhitila Nikšićanina Anta Ždralevića (18) pod sumnjom da je kompozitora i tekstopisca Laza Tripkovića (62) večer prije izbo nožem 40 puta, piše crnogorska Pobjeda. Sumnjaju da je mladića na brutalno ubojstvo potaklo proučavanje sotonističke literature. Tripkovića je 40 puta ubo nožem, izvadio mu lijevo oko i prerezao dušnik. Patolog je objavio kako su na glavi žrtve vidljive opekline. Na tijelu je bio iscrtan pentagram i poruka koju policija nije objavila. Pobjeda neslužbeno doznaje da je mladić priznao stravični zločin. 

Dan prije ubojstva u subotu na svom Facebook profilu napisao je ''Postoji više načina da se povrijedi čovjeka i baci ga na tlo''. Sebe je opisao riječima ''Osciliram između stanja u kojem mislim da sam lud i stanja u kojem mislim da nisam dovoljno lud''. 

Osumnjičeni Ante Ždralević zadržan je u nikšićkoj policiji nakon čega će ga predati istražnom sucu Višeg suda u Podgorici. 

Najčitaniji članci