Obavijesti

News

Komentari 12

Mladić osvojio 6,6 mil. kn na online pokeru iz kreveta

Mladić osvojio 6,6 mil. kn na online pokeru iz kreveta
1

James Obst (19) već godinama igra online poker. Mnogo puta je već bio na rubu bankrota, no od dobitaka je već kupio auto i odselio od roditelja

VIDEO

Australcu Jamesu Obstu (19) isplatilo se petogodišnje svakodnevno igranje pokera. Iz kreveta svoje sobe na online pokeru zaradio je 6.6 milijuna kuna.
- Istina da ležim u krevetu s laptopom, ali je jako stresno i nimalo glamurozno - rekao je mladić koji je i bivši prvak Australije u šahu. Nakon što su ga prijatelji 'navukli' na poker znao je i po deset sati dnevno provoditi na računalu. Iako je bio maloljetan, zbog slabih kontrola na internetu trebao je tek slagati da ima više od 18 godina da bi mogao igrati. Roditelji su ga podupirali, a već je s 15 godina osvojio prvi turnir i 75.000 kuna.
- Mislili su da je to zapravo prevara, sve dok nisam poštom dobio prvi ček. Onda se i njima svidjela igra - priča mladić kojeg je kasnije, dok mu je bilo 17 godina, jedan suparnik prijavio da je maloljetan te je na kratko morao prestati igrati. 'Za stol' se vratio vrlo brzo. U travnju je osvojio 883.000 kuna, prošlog prosinca 487.000 kuna, 471.000 prošlog rujna i 192.000 prošlog kolovoza. S 18 godina počeo je i putovati po turnirima te priznaje da često zna izgubiti. Jednom je u danu izgubio 880.000 kuna. Kupio si je Audi A4 i stan te iznajmljuje luksuzni stan u Adelaideu, a planira si kupiti kuću.
- Kad sam tek počeo, bio sam mlad i nisam cijenio novac. Ulagao sam puno i često bi bankrotirao. Sada mislim da sam zreliji i da znam igrati pametnije s manjim ulozima - kaže James.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.