News

Komentari 53

Mlakar o aferi Konzultantica: 'Ne znamo ni za kakve afere'

Mlakar o aferi Konzultantica: 'Ne znamo ni za kakve afere'

I dok predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko razmišlja o promjenama na čelu Kluba HDZ-a, aktualni predsjednik Ivan Šuker kaže da to nije čuo...

Neposredno prije sjednice Predsjedništva HDZ-a rijetki su bili raspoloženi za razgovor. Ima li Tomislav Karamarko potporu u aferi Konzultantica, zastupnik Davorin Mlakar samo je kratko uzvratio: "pa mi ni ne znamo za afere".

Zastupnik Gordan Jandrokovic dometnuo je tek ispod glasa "dajte nemojte takva pitanja postavljati".

I dok šef HDZ-a Tomislav Karamarko razmišlja o promjenama na čelu Kluba HDZ-a, aktualni predsjednik Ivan Šuker kaže da to nije čuo. Zastupnik Franjo Lucić progogovorio je o planu da se zastupnici HDZ-a koji ne obavljaju svoje dužnosti kažnjavaju. Takvu inicijativu podržava jer mu je kao bivšem poduzetniku nepojmljivo da netko ne dolazi na posao.

- Onaj tko doista ne dolazi na posao ili ga treba sankcionirati i zaprijetiti mu. Ne može se zaprijetiti otkazom ali u svakoj privatnoj firmi dobio bi otkaz onaj koji ne dođe na radno mjesto - izjavio je.
 
No, Lucić se ne slaže s planom da se onemogući zastupnicima da  istovremeno obnašaju funkcije gradonačelnika i načelnika. Za njega su duple funkcije dobra stvar jet su lokalni čelnici lobisti za projekte zbog kojih su im građani dali povjerenje, jer su u neposrednom kontaktu s ministrima. 

Najčitaniji članci