Obavijesti

News

Komentari 44

Mlatili ga šipkama i palicama u zgradi, krvi je bilo po zidovima

Mlatili ga šipkama i palicama u zgradi, krvi je bilo po zidovima
4

Čini se kako je napad motiviran nerazjašnjenim imovinsko-poslovnim odnosima, navodno upravo oko novogradnje u kojoj je u srijedu ujutro napadnut 63-godišnjak

VIDEO

U Puntarskoj ulici u središtu Splita u srijedu ujutro je napadnut 63-godišnji O.V. koji je zadobio teške ozljede te je prebačen u splitsku bolnicu. Iz policije su potvrdili da je došlo do napada, no nisu željeli izlaziti u javnost s bilo kakvim detaljima.

Brutalni napad u centru Splita: Šipkama su izudarali muškarca
Brutalni napad u centru Splita: Šipkama su izudarali muškarca

Mlatili ga palicama, morao na operaciju

Neslužbeno doznajemo kako je muškarac napadnut u novogradnji u kojoj stanuje, dok je izlazio iz lifta prema stubištu, jutros oko sedam sati. Navodno su ga napala trojica muškaraca “naoružani” palicama i šipkama, prvo ga izudaravši po nogama, a potom po glavi i tijelu.

Prema prvim informacijama, nije životno ugrožen, no ozljede su toliko teške da je bio potreban operativni zahvat.

Policija još nije stupila u kontakt sa žrtvom napada. U zgradi gdje se dogodio mučki napad i gdje O.V. stanuje nismo puno toga doznali jer je dio stanova još neuseljen, a susjedima je policija kazala kako ne smiju komunicirati s medijima.

Žrtva je gradila s partnerom

Ipak, čini se kako je napad motiviran nekakvim nerazjašnjenim imovinsko-poslovnim odnosima, navodno upravo oko novogradnje u kojoj je napadnut 63-godišnjak.

Teren na rubu marjanske šume, između kvartova Varoš i Spinut, obiteljsko je nasljeđe supruge napadnutog muškarca, inače sestre poznatog splitskog skladatelja i producenta, koji tu ima i svoj studio.

- U gradnju je ušao s partnerom, ne znam točno kako su podijelili uloge u smislu odnosa investicije te podjele dobiti, ali odmah se dalo naslutiti da bi računica mogla poći ukrivo... - kazao nam je dobar poznavatelj situacije.

Građevinski radovi su poskupjeli već kod izgradnje temelja jer su izvođači naišli na izuzetno tvrde stijene zbog kojih je došla najteža mehanizacija.

- Iz okolnih zgrada se okupila skupina susjeda koji su ih tužili zbog izgradnje objekta jer je navodno u Park-šumi Marjan, no koliko je meni poznato ta je tužba odbačena, zgrada je u građevinskoj zoni. Međutim, cijene su otišle u nebo, nije baš da prodaja “cvate” iako jest riječ o atraktivnom objektu i poziciji - rekli su nam neki od susjeda, dodajući kako je cijena manjeg stana od 104 metara kvadratna (!?) bila 480 tisuća eura, dok penthause na vrhu stambene “urbane vile” na obroncima Marjana košta okruglih pet tisuća eura za kvadrat.

Nisu čuli svađe, ali znaju za razmirice

Susjedi u mirnoj uličici šokirani su napadom na 63-godišnjaka. Govore kako je miran čovjek kojeg su posljednje vrijeme, od useljenja, viđali u šetnji do obližnje kvartovske trgovine.

Nisu čuli nikakve svađe, prepirke ili druge probleme, jer su navodno razmirice između poslovnih partnera trajale već koji mjesec. Za sada se čini da je upravo to motiv ovog napada, ali tek treba vidjeti što će utvrditi policija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa