News

Komentari 119

'Mlatio me mjesecima i prijetio, a ja sam šutjela i vjerovala mu'

'Mlatio me mjesecima i prijetio, a ja sam šutjela i vjerovala mu'

Bivša košarkašica Milica Dabović, koju je njen dečko Šime Simon Šiklić, i nedjelju gušio i lakše ozlijedio, priznala je kako to nije bilo prvi put da je nasrnuo na nju...

Bivša košarkašica Milica Dabović, koju je njen dečko Šime Simon Šiklić, i nedjelju gušio i lakše ozlijedio, priznala je kako to nije bilo prvi put da je nasrnuo na nju.

Tvrdi i da joj je Simon prijetio ubojstvom ako ga prijavi policiji.

- Za vrijeme veze me je ubijao od batina i stalno mi krao novac. Auto koji je vozio je u vlasništvu mog oca i bio je dogovor da ga proda. Taj auto mi nismo vidjeli već tri-četiri mjeseca, nismo vidjeli ni novac od prodaje tog auta. Otac je otišao prijaviti nestanak automobila, ispričala je Milica za Alo i nastavila šokantnim svjedočenjem:

- Nisu ovo prve batine, znao me mjesecima mlatiti. Samo sam šutjela i vjerovala da se čovjek može promijeniti. Vjerovala sam da će vratiti sve što mi je uzeo, vjerovala sam u bolje sutra, ali to se nije dogodilo. Roditelji su mi rekli: 'Hvala bogu da si ga konačno prijavila' jer znali su da me tuče posljednjih godinu i pol dana. 

'Morala sam šutjeti, prijetio je mojoj obitelji'

Milica kaže kako je, zbog prijetnji, morala šutjeti. Trpjela je i skrivala modrice od javnosti, a Simon je, kako tvrdi, prijetio da će joj ubiti i obitelj ako otkrije da ju zlostavlja. 

- Ovo su mu posljednji trenuci slobode, a ja ga se trudim strpati iza rešetaka jer to zaslužuje nakon svega što mi je učinio. Ne vraća se u svoj grad zato što mu tamo već prijete da će ga ubiti - kaže Milica.

Dabovićeva tvrdi i da joj je bivši dečko uzimao novac koji joj nikad nije vratio.

- Samo sam ga molila da mi vrati novac koji mi, otkad smo skupa, uzima i troši. Samo sam ga to molila. To je negdje oko 100.000 eura, uzeo mi je sat koji sam platila, auto, bankovnu karticu, a gotovinu koji sam imala u novčaniku je redovno uzimao, kaže Milica i dodaje kako joj je dečku uzimao i drogu te da nije znala da to radi. Ipak, priznala je kako je jednom vidjela da je uzeo crtu u stanu. 

Simon: Da sam je zaista tukao, otkinuo bih joj glavu

Prozvani Šime Šiklić Simon tvrdi da je s Milicom prekinuo prije dva tjedna te da je u zajednički stan samo došao pokupiti stvar. No, onda je došlo do sukoba:

- Milica me počela grebati i napadati, u samoobrani sam je odgurnuo od sebe.

Na Miličine optužbe da joj duguje 100.000 eura, kao i da je koristio narkotike, Simon kaže:

- To su gluposti i ne želim to komentirati jer to nije tema ovog slučaja, a i nije istina.

Za Kurir je pak izjavio kako bi joj, da ju je stvarno tukao, "otkinuo glavu". Dodao je i da na tijelu ima više rana od nje.
 

Najčitaniji članci