News

Komentari 274

Mnogi ih osuđuju zbog braka: 'Suprug mi je stric, imamo troje djece, ali to je ovdje legalno'

Mnogi ih osuđuju zbog braka: 'Suprug mi je stric, imamo troje djece, ali to je ovdje legalno'

Njihov brak je legalan jer s pravnog gledišta u Njemačkoj, njihov odnos predstavlja odnos trećeg stupnja. Prema njemačkom zakonu, oni se smiju vjenčati i imati djecu

Bračni par koji sa svoje troje djece živi u Njemačkoj naizgled djeluju kao svaki drugi par, no suočavaju se s brojim negativnim komentarima zbog svog braka. 

Naime, Klaus i Josephin su u rodu - on je njezin stric, brat njenog oca. Za njemačke je medije ispričao kako ju je prvi put vidio kada je bila beba. On je tada imao 23 godine. Dugo nisu bili u kontaktu, a ona ga je upoznala kada je imala 16 godina. 

Tri godine kasnije, Klaus joj je priznao da gaji snažne osjećaje prema njoj, ali i obećao da joj neće prilaziti. Odluka je bila na njoj. 

Sada su u braku već 14 godina, a svoju ljubav okrunili su kada su dobili trojke. 

Njihov brak je legalan jer s pravnog gledišta u Njemačkoj, njihov odnos predstavlja odnos trećeg stupnja. Prema njemačkom zakonu, oni se smiju vjenčati i imati djecu, piše Fenix magazin

Ne smeta im ni razlika u godinama, a za njemačke medije otkrili su kako su se morali boriti protiv predrasuda i nositi se s ružnim komentarima, ali su sve uspjeli izdržati.

Najčitaniji članci