Obavijesti

News

Komentari 307

'Mogu prdnuti pa vama može smrdjeti, maknite se otraga...'

'Mogu prdnuti pa vama može smrdjeti, maknite se otraga...'

Pokupila sam stvari, maknula se tri reda niže, a dok sam ustajala u mom prisustvu vozač je rekao suvozaču: 'to su one babe koje nisu dobile jednu stvar, pa se sad iživljavaju', priča putnica

VIDEO

Zadranka Stanka Vitlov koja je autobusom putovala iz Zagreba užasnuta je ponašanjem Autotransovih vozača. Tvrtki je zbog svega poslala prigovor  te svoju priču poslala medijima kako bi, kaže, upozorila putnike da tog autoprijevoznika ne koriste. 

Objasnila je kako je 17. veljače u 10.30 sati trebala putovati iz Zagreba u Zadar busom Autotransa te je dan ranije rezervirala sjedalo i dobila broj 3. Nešto prije polaska ušla je u bus i na svoje sjedalo, odmah iza suvozača, stavila torbicu i jaknu. 

- Istog trenutka me vozač grubim tonom upozorio da se maknem od tamo i da odem iza. Nisam imala ništa protiv, mjesta je bilo, ali sam upitala zašto. Odgovor vozača ulazi u anale Autotrans pristojnosti: 'Zato jer ja mogu prdnuti, pa to vama može smrditi, a možete i prisluškivati moje privatne razgovore'. Zapanjena, pokupila sam stvari, maknula se tri reda niže, a dok sam ustajala u mom neposrednom prisustvu vozač je rekao suvozaču: 'To su one babe koje nisu dobile jednu stvar, pa se sad iživljavaju. Ali, ja sam sad iznerviran, ne mogu i neću voziti, vozit ću vam osmice po cesti i sad izvlačim karticu. Ni ja, niti moj suvozač vas neće voziti' - opisuje putnica. 

Kaže kako je vozač zaista izvukao karticu iz volana i izašao iz busa. No ipak su krenuli, a dok je suvozač pregledavao karte dijelio je i reklamne letke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Na moje pitanje ima li na njima kontakt telefon firme, odgovorio da ima tu njegova veličina cipela i još jedne druge stvari - svjedoči putnica te u objavi od tvrtke traži ispriku te da s ceste makne ovakve vozač.

'Vozače ćemo adekvatno sankcionirati'

Iz uprave autoprijevoznika su joj odgovorili te putem Novog lista poručili kako su kontaktu s putnicom te će učiniti sve da joj se ispričaju, da joj nadoknade štetu, te da vozače sankcioniraju.

- Izuzetno nam je neugodno da se ovo dogodilo, svima je jasno da nam ovakvo nešto nikad ne bi moglo biti u interesu; ovakav način komunikacije i ponašanja naših djelatnika je i više nego neprihvatljiv. Budući da nam je gospođa priložila dokumentaciju, znamo identitet obojice vozača i oni će biti sankcionirani, i to sasvim sigurno adekvatno - priopćili su iz Autotransa. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 307
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a