Obavijesti

News

Komentari 44

'Moj dečko je divan jer spava s drugim ženama i pomaže im...'

Prelijepa 33-godišnja brineta ponosna je na svog dečka jer se seksa s drugim ženama. Ali, on nije obični žigolo već profesionalni seksualni surogat koji pomaže ženama da riješe svoje probleme

VIDEO

Amerikanka Marie iz Los Angelesa ima dečka koji zarađuje za život seksajući se s drugim ženama kao seksualni surogat. Marie kaže da je "predivan" jer pomaže ženama da riješe svoje seksualne probleme.

Predani terapeut, koji je želio ostati anoniman, doslovno se "baci" na posao. S 50 posto klijentica, njih 30, završio je u krevetu. Uspješno liječi žrtve silovanja, fobije i pomaže ženama koje nikada nisu imale orgazam.

- Te žene su njegove klijentice. Ono što ima s njima je totalno odvojeno od naše veze - rekla je Marie i dodala kako njezin dečko zaista divno obavlja svoj posao.

Svjesna je kako nije lako biti surogat. Ima veliko poštovanje prema njemu i profesiji. Pomaže ženama tako da mogu imati stabilne veze pune ljubavi. Terapija počinje s razgovorom. Polako stječe povjerenje klijentice tijekom tjedna prije nego se upusti u odnos.

- Neke žene mi dolaze jer nikada nisu imale orgazam, neke žele izgubiti nevinost, neke su zlostavljane i teško im je opet vjerovati muškarcima - rekao je Amerikanac.

Seksualni surogat zaradi više od 400.000 kuna. Po satu naplaćuje između 400 i 800 kuna.

'Povratak hrvatskog žigola' potražite na kioscima

Najpoznatiji hrvatski žigolo - Tomislav K. u svoje je dvije knjige otkrio kako izgleda svijet profesionalnog stripera koji je na kraju postao muška prostitutka.

U njegovoj drugoj knjizi 'Povratak hrvatskog žigola' defiliraju brojna lica poznatih žena. Knjiga je izazvala i nekoliko rastava u elitnim krugovima kad su moćnici saznali čime im se žene bave dok oni gomilaju bogatstvo. Ako ste ju slučajno propustili možete ju pronaći na kioscima za samo 29,90 kn.

24SATA
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca