Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Htio je gledati utakmicu, uzeo mi je ruku i istrgnuo daljinski'

Supruga kaže da je Alojz došao u dnevni boravak i glasno joj naredio da mu preda daljinski od televizora. Htio je pogledati utakmicu, a supruga mu je govorila da gleda seriju...

Glasanje u pozeskom kraju
Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL
450 komentara

Alojzije Tomašević, župan požeško-slavonski, prema tvrdnji njegove supruge Mare, konstantno krši izrečenu mu mjeru prilaska supruzi koja je na snazi od 3. listopada ove godine. 

Naime, nakon incidenta i napada na suprugu sud je naložio zabranu prilaska od dva mjeseca, vjerojatno pretpostavljajući da će do tada biti okončan sudski postupak u sporu dvoje supružnika.

Novi incident dogodio se uoči utakmice Hrvatska - Grčka prošloga četvrtka. 

- Moj suprug uporno krši mjeru zabrane približavanja i ponaša se bahato i da njemu nitko ništa ne može ...Sinoć kad je došao kući prišao mi je i nasilno oduzeo daljinski upravljač od TV-a. Htio je gledati utakmicu, a ja sam rekla da gledam omiljenu seriju. Nakon što je na moj poziv došla policija sve im je lagao, rekao je da se on uopće meni nije približavao, a u tome ga je podržavao i naš sin Danijel koji nije uopće bio nazočan toga trenutka nego je došao kad je čuo da ja zovem policiju. Stoga je jako zabrinjavajuće da za župana ne vrijedi zakon ..tako da po svemu sudeći je očigledno tko ga štiti i daje mu za pravo da se i dalje ponaša bahato, napisala je u svojoj poruci Mara Tomašević.

Iz policije su priopćili kako prilikom dolaska u dom Tomaševićevih nisu utvrdili kršenje mjere opreza.

Prije posljednjeg incidenta Mara Tomašević je napisala:

- Ma to su sve glupi zakoni pa u istoj smo kući ...jasno da smo blizu, rekla je Mara Tomašević dajući do znanja da je kršenje prilaska vrlo izgledno.

Možda vas zanima i ovo:
Message