Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Moja koštana srž je proradila i proizvela lijepe zdrave stanice'

E, sad ju još treba nagovoriti da proizvodi više zdravih trombica nego blastoma i pobjeda je naša. Kako god, ja se borim do pobjede, napisala je Ena na Facebooku...

Foto: Facebook
58 komentara

Ena Šarac (22), hrabra djevojka koja se već 15 godina bori s tumorom na mozgu, kojoj je nedavno otkriven i tumor na kralježnici, nedavno je doznala za novu dijagnozu: leukemiju, odnosno akutnu mijeloičnu displaziju.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1198163 / ]

Na sreću, čini se da je njeno liječenje u bolnici u Zagrebu uspješno čime se Ena pohvalila na Facebooku:

- I tako ja već mjesec dana u bolnici razgovaram sa svojom koštanom srži. Neki misle da sam za psihijatriju i neka ih. Ja samo znam da je danas moja koštana proradila i proizvela lijepe zdrave stanice. E, sad ju još treba nagovoriti da proizvodi više zdravih trombica nego blastoma i pobjeda je naša. Kako god, ja se borim do pobjede, a ne kraja! Bože, hvala ti!, napisala je Ena.

LAVICA SE BORI Hrabru Enu u bolnici razveselili darovi: 'Hvala vam od srca!'

Podsjetimo, Ena je do sada prošla pet kirurških otvaranja glave, tri sepse, godinu i pol je bila u invalidskim kolicima, dobila je dijabetes, operirala nogu, ali se i dalje svakodnevno s veseljem i radošću javljala prijateljima na Facebooku i bodrila ih u njihovim puno manjim problemima. 

Ena Šarac OGLASILA SE HRABRA ENA: 'Vidim da ste u frci zbog mene, ali nema brige, ja idem dalje...'

Iz krvi su joj nestajali trombociti i majka kaže da je slučajno zakasnila samo par sati sa dolaskom u bolnicu, vjerojatno bi izgubili Enu jer bi iskrvarila. Tijelo joj je bilo puno ogromnih plavih hematoma, primala je krv i infuziju.

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"

 

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message