Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Vidim da ste u frci zbog mene, ali nema brige, ja idem dalje...'

Svaki Božić kao neki film "Sam u kući", a kod mene nikako da bude na programu ništa osim Božić u bolnici 98765457854. dio. Pusaaaa svima , piše Ena na Facebooku...

Ena Šarac
Foto: Facebook

Ena Šarac (22), hrabra djevojka koja se već 15 godina bori s tumorom na mozgu, kojoj je nedavno otkriven i tumor na kralježnici, sada je saznala za novu dijagnozu - ima leukemiju, odnosno akutnu mijeloičnu displaziju.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1198163 / ]

Nekoliko dana nakon nove teške dijagnoze, Ena se oglasila na Facebooku:

- ...oooooo pa gdje se ljudofi moji. Malo mi nadopunili krvcu pa mogu i mobitel držati u rukama. Vidim da ste u frci zbog mojih dijagnoza, ali znate mene...pa moram ja držati sve u stanju pripravnosti. Ma nema brige, idem dalje svojim dobro ugaženim putem. Svaki Božić kao neki film "Sam u kući", a kod mene nikako da bude na programu ništa osim Božić u bolnici 98765457854. dio. Pusaaaa svima od šašavice i ogromno hvala, piše Ena.

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"

SANDRA KRIŽAN PISALA ENI: 'Drži se, nema te bolesti koju tvoja snaga ne može pobijediti'

Podsjetimo, Ena je do sada prošla pet kirurških otvaranja glave, tri sepse, godinu i pol je bila u invalidskim kolicima, dobila je dijabetes, operirala nogu, ali se i dalje svakodnevno s veseljem i radošću javljala prijateljima na Facebooku i bodrila ih u njihovim puno manjim problemima. No, u posljednjih mjesec i pol dana Eni se stanje pogoršalo i završila je u bolnici u Zagrebu na Intenzivnoj njezi. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

[video: 1198147 / ]

Iz krvi su joj nestajali trombociti i majka kaže da je slučajno zakasnila samo par sati sa dolaskom u bolnicu, vjerojatno bi izgubili Enu jer bi iskrvarila. Tijelo joj je bilo puno ogromnih plavih hematoma, primala je krv i infuziju. 

ŠOKANTNA DIJAGNOZA Ena ima i leukemiju! 'Sad sam mirna, znam s čime se borim...'
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message