Obavijesti

News

Komentari 20

Monstrum iz Zaječara seksulno zlostavljao svoju pokćerku (14)

Majka je posumnjala tek kada joj je kći postala povučena i zatvorena, a uz to je popustila i u školi. Nakon nekoliko razgovora djevojčica je majci sve ispričala

VIDEO

Policija iz Zaječara uhitila je danas D.M. (50) radi sumnje da je u više navrata seksualno zlostavljao 14-godišnju kćerku svoje supruge s kojom živi u izvanbračnoj zajednici.

Zlostavljanje od strane D.M. događalo se od proljeća pa do listopada ove godine. Beogradske Novosti navode da je D.M. koristio svaku priliku kada mu je izvanbračna supruga bila na poslu da dodiruje svoju pokćerku po bedrima, grudima.... Djevojčici je prijetio i da će ga zapamtiti ukoliko bilo kome kaže što se događa u njihovom stanu kada su sami. Djevojčici je pričao i da je to što oni rade potpuno normalno i da tu nema ničeg lošeg.

Do prijave policiji došlo je jer je majka djevojčice posumnjala da se nešto događa. Naime, kći joj je postala povučena i zatvorena, a uz to je popustila i u školi. Nakon nekoliko razgovora djevojčica je majci ispričala sve što joj je očuh radio. Kazala joj je i da ga se boji i da više ne može izdržati. Istog dana, iskoristivši to što D. M. nije bio kod kuće, majka i kći su pokupile najnužnije stvari i otišli kod jedne prijateljice, koja ih je primila u stan.

Majka djevojčice je svojoj prijateljici ispričala što se dogodilo, nakon čega joj je prijateljica kazala da prijavi policiji, navode Novosti. Savjet prijateljice su nakon dva dana i poslušale pa su konačno otišle u policijsku postaju u Zaječar gdje je djevojčica policajcima ispričala sve što joj je očuh radio. D.M. je odmah uhićen, ali je pri ispitivanju negirao sve optužbe tvrdeći da se radi o izmišljotinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao