Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Monstrum kod Karlovca: Bacio psa u bunar dubok 12 metara

Zapomaganje psića čuo je slučajni prolaznik. Spasioce je šokirala malodušnost počinitelja jer osim što je psić bio ubačen u 12-metarski bunar, otvor bunara je bio i zatvoren, poklopljen daskom i ciglama

Foto: HGSS Karlovac
65 komentara

Spasioci HGSS-a Stanice Karlovac u ponedjeljak poslijepodne su iz bunara dubokog 12 metara spašavali odbačenog psića u Popović Brdu kod Karlovcu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zapomaganje psića čuo je slučajni prolaznik koji je u bunaru ugledao bespomoćnu životinju i odmah alarmirao žurne službe pozivom Centra 112 koji je na teren uputio spašavatelje.

Foto: GSS

Dolaskom na intervenciju spasioce je šokirala malodušnost počinitelja jer osim što je psić bio ubačen u 12-metarski bunar, otvor bunara je bio i zatvoren, poklopljen daskom i ciglama. 

Foto: GSS

- Po dolasku na teren ustanovljeno je kako je pas na dnu suhog bunara dubine 12-ak metara i da se povremeno kreće. Odmah se krenulo u spuštanje spašavatelja koji je opremljen izolacijskim aparatom od JVP grada Karlovca. Po spuštanju na dno, pas je smješten u pojas za životinje te je izvučen na površinu i predan djelatnicima higijenskog servisa i odvezen na pregled u veterinarsku ambulantnu. Prilikom stavljanja u pojas životinja je bila iznimno mirna te je teško disala, vjerojatno zbog male količine kisika na dnu - govore u HGSS-u, te dodaju da im je iz veterinarske ambulante naknadno  javljeno da psić nije zadobio vitalne ozljede, već je iscrpljen i u stanju šoka.

Foto: GSS Foto: GSS

Možda vas zanima i ovo:
Message