Obavijesti

News

Komentari 134

Monstruozno ubojstvo u BiH: Oteli ga, mučili i bacili u Savu

Monstruozno ubojstvo u BiH: Oteli ga, mučili i bacili u Savu
1

Svirepi zločin i velika tuga u Ratkovićima u BiH. Mladića Edina Zejćirovića (30) mučili su i ubili navodni prijatelji, bacili ga u Savu, a policija ga je pronašla nakon višednevne potrage

VIDEO

Obitelj je Edina Zejćirovića (30) posljednji put vidjela 17. studenog ove godine, a o njegovom nestanku obavijestili su policiju u Čeliću i u Brčkom. Istražitelji su 5. prosinca uhitili trojicu muškaraca koje sumnjiče da su ga oteli, mučili i zatim bacili u Savu kod Brčkog. Upravo su tamo pronašli njegovo tijelo 6. prosinca

Dva dana nakon toga uhićen je i četvrti muškarac osumnjičen za ovo svirepo ubojstvo, a koji je cijelo vrijeme bio u bijegu. Uhićen je na dan kad su se obitelj i prijatelji posljednji put opraštali od voljenog Edina. 

VIDEO POSLJEDNJEG ISPRAĆAJA UBIJENOG EDINA:

Pokretanje videa...

00:40



Stanovnike BiH je posebno šokirao način na koji je mladić ubijen. Njegovi egzekutori su ga mučili i sve to snimali mobitelima. Snimka je objavljena i na društvenim mrežama.

- Snimka je digla ljude na noge. Onako nešto nije viđeno u ratu. Pa što im je napravio da mu kidaju nokte, da uriniraju po njemu, rekao je za Dnevni avaz jedan od osnivača Facebook stranice 'Pravda za Edina'.

Na snimci se čuje i kako jedan od ubojica govori Edinu: 'Ho'š kod žene moje, ha? Ho'š kod moje žene? Javio se ti njoj da vidiš treba li joj šta...'. Ove riječi koje je izgovorio jedan od ubojica jasno ukazuju da bi motiv mogla biti bezobzirna osveta zbog ljubomore. Na snimci je prikazano maltretiranje i batinanje nesretnog mladića uz teške uvrede i psovke, piše Avaz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Ulazim na vrata kad tamo na stolu moj brato leži'

Na društvenim mrežama oglasio se Edinov brat Kenan koji najviše žali za time što ga nije vidio 17. studenog da ga izgrli i izljubi. Umjesto toga, prepoznao ga je u mrtvačnici.

- Stojim ja ispred, sve Boga molim da nije on. Sve mislim da je živ. Ulazim na vrata kad tamo na stolu moj brato leži. Lijep moj brato kao što je uvijek bio, crna kosa, crna brada, lijepo lice kao u manekena, napisao je Kenan i zahvalio svim ljudima koji su u ovim teškim danima bili uz njega i njegovu obitelj.

Smrt Lane Bijedić: Ubili su je udarcima šakama i nogama...
Smrt Lane Bijedić: Ubili su je udarcima šakama i nogama...



Potaknuti ovim monstruoznim ubojstvom, neki njegovi prijatelji su pokrenuli Facebook stranicu Pravda za Edina kako bi proširili svijest o društvu u kojem živimo.

- Želimo podići svijest ljudi o tome u kakvom vremenu živimo i s kakvim ljudima se svaki dan susrećemo i pijemo kavu. Edin je bio dobar čovjek, nikome nije želio zlo, rekli su za portal Otisak.ba.

Poručili su i kako je jedan od ciljeva njihove stranice da se u zakonodavstvo BiH uvede kazna doživotnog zatvora jer, kako kažu, takvu kaznu zaslužuju počinitelji zvjerskog ubojstva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke