Obavijesti

News

Komentari 0

Moondance festival okuplja najveća imena techno scene

Moondance festival okuplja najveća imena techno scene
1

Moondance festival, najpopularniji I vodeći festival elektronske plesne glazbe u domaćoj produkciji, ulazi su svoju petu godinu odžavanja.Peto jubilarno izdanje koje je u intenzivnim pripremama

Moondance festival, najpopularniji I vodeći  festival elektronske  plesne glazbe u domaćoj produkciji, ulazi su svoju petu godinu odžavanja. 
Peto jubilarno izdanje koje je u intenzivnim pripremama rezarvirano je za drugi vikend u kolovozu, od 10.-12.8. i ugostiti će pod mjesečinom neke od najvećih imena elektroničke plesne glazbe: Robert Hood (USA), Oscar Mulero (SPA), Jonas Kopp (ARG), Psyk  ( SPA), Dj Deep (FRA), Ben Sims (UK), Handmade (Ger), The Analogue Cops live (Ger) i mnoge druge. 
Ugovorena je suradnja s berlinskom institucijom elektroničke glazbe - Tresorom,  koji će zadnji dan festivala predstaviti svoju večer, po prvi put na ovim prostorima.

Po prvi put na ove prostore dolazi nam jedan od najpoznatijih svjetskih video umjetnika, Philipp Geist - Videogeist iz Berlina, čovjek koji je 3D mapirao neke od najpoznatijih svjetskih građevina. Ovaj put ima zadatak mapirati kulu Kamerlengo s vanjske strane što će nesumnjivo biti veliki spektakl svjetla i srednjovjekovne arhitekture. 

Ovaj party za sve ljubitelje pravog techna počinje u četvrtak navečer I traje sve do ranih jutarnjih sati u nedjelju. Za više informacija posjetite www.moondancefest.org 

ULAZNICE:

Ulaznice su u prodaji putem sistema TICKESHOP te na www.ticketshop.hr.

Festivalske ulaznice prodaju se po cijeni od 300 kuna za sva tri dana, a uveli smo i grupni paket za 'ekipu' 5+1 gratis, gdje je pojedinačna cijena 250 kuna.