Obavijesti

News

Komentari 60

Morala biti kao Paris Hilton: Pokušao silovati i ubiti ženu

Morala biti kao Paris Hilton: Pokušao silovati i ubiti ženu
1

Njegovi roditelji kažu da je Frank mentalno retardiran, a u djetinjstvu je prošao i nekoliko operacija lica. Djeca su ga, kako tvrde, često zlostavljala, ali on ni prema kome nije bio nasilan...

VIDEO

Frank Yeager (33) osuđen je na 20 godina zatvora nakon što je proglašen krivim za pokušaj ubojstva. Svoju savršenu žrtvu opisivao je kao Paris Hilton, a kad je pronašao ženu koja je na nju nalikovala, namamio ju je u stan s namjerom da ju siluje, a potom i ubije. 

Frank je pisao dnevnik u koji je unosio svoje seksualne fantazije detaljno opisujući na koji na koje bi zlostavljao svoje žrtve. Imao je popis od preko 200 potencijalnih žrtava s njihovim imenima, prezimenima, adresama i radnim mjestima. 

Krajem 2012. za oko mu je zapela agentica za nekretnine duge plave kose. Napad je planirao mjesecima prije nego joj se javio predstavivši se kao potencijalni najmoprimac kuće.

Ponašao se čudno pa mu je agentica rekla da kuću pogleda sam. On se nakon nekoliko minuta vratio rekavši da u kući curi voda i natjerao agenticu da krene s njim provjeriti o čemu je riječ. 

Njegovu namjeru spriječio je kolega žrtve koji je ušao u ured s namjernom da krene u provjeru zajedno s njima. Frank se tada uplašio i pobjegao, piše Daily Mail.

Kad je agentica kasnije provjerila kuću, uočila je da su svi zastori bili spušteni, a svjetla ugašena. Nikakvih tragova curenja vode nije bilo. 

Franka je prijavila policiji koja je pretragom njegovog stana pronašla dnevnik s opisima planiranih silovanja. Također, u njegovom autu otkriveni su uže, lanci, pištolji i samoljepljiva traka. 

- To sam planirao i želio cijelog života. Stalno su me zlostavljali, znao sam da nikad neću dobiti što hoću - ženu i djecu. Bio sam spreman i umrijeti, rekao je Yeager. 

Njegovi roditelji kažu da je Frank mentalno retardiran, a u djetinjstvu je prošao i nekoliko operacija lica. Djeca su ga, kako tvrde, često zlostavljala, ali on ni prema kome nije bio nasilan. 

- Nikad nije nikoga povrijedio, samo je htio ono što svi drugi žele - suprugu i obitelj, kaže majka Angela. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature