Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

More izbacilo bocu s porukom majke curice ubijene u napadu

Boca je 'proputovala' put od četiri tisuće kilometara, od Manchestera do plaže u Italiji, a u njoj su fotografije i tužna poruka majke čija je kći ubijena u bombaškom napadu na koncertu Ariane Grande u svibnju 2017.

Foto: Privatna arhiva
11 komentara

Staklena boca s porukom isplivala je na plažu u regiji Salento na jugu Italije, a među kamenjem ju je pronašao lokalni čistač. On je odmah kontaktirao medije koji su Talijanima objavili i dirljivi sadržaj poruke koja se nalazila u boci. 

- Tvoja odsutnost je bol u srcu koja nikad ne prestaje. U trenutku kad si umrla moje se srce slomilo popola: jedan je dio srca prepun tuge, a drugi je umro s tobom, stoji u poruci koja se nalazila u boci. 

Riječi su to Samanthe Leczkowski, majke Sorrell Leczkowski, djevojčice koja je s 14 godina preminula u bombaškom napadu u Manchesteru, za vrijeme koncerta Ariane Grande 2017. godine, piše Mirror.  

Boca koja je proputovala četiri tisuće kilometara je dospjela u ruke Lorenza Ricchiutija, gradonačelnika obližnjeg Morciano de Leuce koji je odmah uputio javni poziv obitelji Lechowski da dođu posjetiti gradić. 

Talijanski novinari otkrili su da je bocu u more bacila ujna preminule djevojčice, ali i da je cijela obitelj prihvatila poziv u Italiju gdje žele da pronađena boca i ostane. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message