News

Komentari 13

Motociklist pretjecao auto pa udario u ogradu i preminuo...

Motociklist pretjecao auto pa udario u ogradu i preminuo...

Zbog zadobivenih ozljeda, vozač motocikla prevezen je pulsku bolnicu, gdje je nažalost preminuo. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja utvrđivati okolnosti ove nesreće

U prometnoj nesreći 20. siječnja oko 16.35 sati na području Rovinja, smrtno je stradao vozač motocikla. Nesreća se dogodila kada je 50-godišnjak upravljao automobilom Opel, pulske registarske oznake, cestom D-303 iz smjera Rovinja prema Rovinjskom Selu.

Započeo je skretati u lijevo preko pune uzdužne linije, a da se nije prethodno uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U istom trenutku, 48-godišnjak koji se kretao u istom smjeru na motociklu Suzuki, pulske registarske oznake, započeo je s pretjecanjem te su se motocikl i automobil sudarili, nakon čega je 48-godišnjak s motociklom udario u zaštitnu ogradu.

Zbog zadobivenih ozljeda, vozač motocikla prevezen je pulsku bolnicu, gdje je nažalost preminuo. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja utvrđivati okolnosti ove nesreće.

Najčitaniji članci