Obavijesti

News

Komentari 34

Motorist i pas postali atrakcija u Splitu: 'Svaki dan se njih dvoje voze, mališan ima svoju kacigu'

Motorist i pas postali atrakcija u Splitu: 'Svaki dan se njih dvoje voze, mališan  ima svoju kacigu'
4

Motorist i njegov pas se svaki dan voze na motoru, postali su nova atrakcija. Od kada je zatoplilo ih se može svaki dan vidjeti na cesti, pas se vozi ispred vlasnika i ima svoju kacigu...

Motorist i njegov pas su postali glavna atrakcija na ulicama Splita, svaki dan se voze po cesti, a mališan čak ima i svoju kacigu. 

- Vidio sam ih kod Kauflanda u Splitu, čovjek je čak usporio da ih mogu uslikati. Bio sam oduševljen kad sam ih vidio, pas je rođeni bajker - kaže nam čitatelj. 

Postali su glavna atrakcija u Splitu, kada ih vidite na cesti odmah vam se popravi dan. 

Pas sjedi ispred vlasnika i uživa u vožnji, a na glavi čak ima i svoju malu kacigu. 

Može ih se vidjeti svaki dan od kada je zatoplilo svugdje idu skupa kao najbolji prijatelji. 

- Ne sjedim u kafićima pa ih vidim na cesti. Mali se vozi naprijed i uživa, nije vezan ali ima svoju kacigu. Vidim ih skoro svaki dan od kada je zatoplilo - nadodaje čitatelj. 

U grupi Prometne zgode i nezgode se može vidjeti da mališan sjedi na motoru i čeka vlasnika ispred banke. Ispod su osvanuli komentari drugih vozača koji su ih uočili na cesti. 

- Viđamo ih u Splitu, ali je ovo prvi put da su stajali na crvenom na semaforu pored nas. Počeli smo se smijati, bili su vrh. Postali su jako popularni u Splitu - kaže nam čitateljica koja je ostavila komentar u grupi.