News

Komentari 31

Vozač (69) BMW-om je udario pješakinju na zebri pa pobjegao

Vozač (69) BMW-om je udario pješakinju na zebri pa pobjegao

Zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je udario pješakinju i nepružanja pomoći trogirska je policija kazneno prijavila 69- godišnjeg vozača, doznaje se u splitskoj policiji

Istragom koju su proveli službenici trogirske Policijske postaje nad 69-godišnjim vozačem, utvrđeno je da je 22. prosinca 2019. u poslijepodnevnim satima upravljao osobnim vozilom BMW te na pješačkom prijelazu ceste Put Muline udario pješakinju.

Nakon toga vozilom je pobjegao s mjesta nesreće. Pješakinja je teške ozlijeđena u hospitalizirana u splitskoj bolnici.

Kaznena prijava protiv vozača je podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Udaraju ljude na zebri i uz cestu pa bježe

Nedavno je Branislav Smiljanić (22), sin policajca iz Tenja, vozio bez položenog ispita, na pješačkom prijelazu u Osijeku udario glumca Aleksandra Bogdanovića (45) i pobjegao s mjesta nesreće. U autu je bio s djevojkom i još dva prijatelja. Bogdanović je preminuo nakon nekoliko dana, a vozač koji ga je ostavio na cesti završio je u jednomjesečnom istražnom zatvoru. 

Jednomjesečni istražni zatvor dobila je i djevojka (19) koja je na Božić skrivila prometnu nesreću udarivši 52-godišnjeg policajca koji je hodao uz kolnik. Nakon što je udarila policajca, pobjegla je s mjesta nesreće, dok je čovjek teško ozlijeđen ostao ležati. Kasnije se sa suvozačem vratila po retrovizor.

Uz izazivanje prometne nesreće, kazneno je prijavljena i zbog nepružanja pomoći i sprječavanje dokazivanja i odredili su joj istražni zatvor za osumnjičenicu u trajanju do trideset dana zbog opasnosti utjecaja na svjedoke. 

 

Najčitaniji članci