News

Komentari 32

Autopraonica mu bila paravan: Dilao drogu, a pronašli i oružje

Autopraonica mu bila paravan: Dilao drogu, a pronašli i oružje

Policija je muškarcu (33) zaplijenila 43,3 grama kokaina, 491,3 grama hašiša, 266 grama punila koja služi za povećanje mase droge te 143 metka kalibra 7,65 mm

Policajci su u srijedu u popodnevnim satima uhitili osumnjičenog i temeljem naloga suca istrage obavili pretragu autopraonice u njegovom vlasništvu. Pronašli su ukupno 43,3 grama kokaina, 491,3 grama hašiša, 266 grama punila koja služi za povećanje mase droge te 143 komada metaka kalibra 7,65 mm.

Utvrđeno je kako je 33-godišnjak na zasad neutvrđen način nabavio veću količinu hašiša i kokaina  koju je skrivao i prepakiravao u unajmljenom poslovnom prostoru, u sklopu kojeg je otvorio autopraonicu, koristeći ju kao paravan i dalje preprodavao kupcima s područja Grada Zagreba i okolice.   

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Vrijednost zaplijenjene droge je oko 75.000 kuna.

Najčitaniji članci