Obavijesti

News

Komentari 1

Na A1 kod Pirovca iz BMW-a izbacili kilogram amfetamina

Na A1 kod Pirovca iz BMW-a izbacili kilogram amfetamina

Osumnjičena 36-godišnjakinja je 13. lipnja oko 1,55 sati na autocesti A-1, u blizini naplatne postaje Pirovac, s mjesta suvozača kroz otvoreni prozor BMW-a  u zaustavnom traku izbacila tri paketa

VIDEO

Šibenski inspektori su u utorak u noći na autocesti A1 zaplijenili kilogram amfetamina i uhitili par dilera. Radi se o 42-godišnjaku i 36-godišnjakinji čiji je  BMW riječkih registarskih oznaka zaustavljen kod naplatnih kućica na izlazu Pirovac.

U akciji su sudjelovali službenici Odjela kriminaliteta droga i Postaje prometne policije, a pomagala i im je i kujica Aria, službeni pas Policijske uprave šibensko-kninske.

Osumnjičena 36-godišnjakinja je 13. lipnja oko 1,55 sati na autocesti A-1, u blizini naplatne postaje Pirovac, s mjesta suvozača kroz otvoreni prozor BMW-a  u zaustavnom traku izbacila tri paketa. To su policajci uočili i naknadno utvrdili da se radi o paketima ispunjenim rozom praškasto-grumenastom materijom. 

- Temeljem toga osumnjičeni su uhićeni i s vozilom prepraćeni u krug Policijske uprave, gdje je službenim psom za detekciju droga izvršen pregled vozila, kojom prilikom je izostala reakcija na prisutnost droga u vozilu. Prilikom pregleda osumnjičenih, nakon što je kod osumnjičene pronađeno, ista je dragovoljno policijskoj službenici predala smotuljak bruto težine 4,6 grama ispunjen bijelom praškastom tvari karakterističnog izgleda za drogu amfetamin, takozvani speed. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je izvršeno preliminarno vještačenje i vaganje izbačenih paketa iz vozila, kojom prilikom je utvrđeno da je da se radi o drogi amfetamin, takozvani speed, ukupne bruto težine 1.108 grama - stoji u priopćenju PU Šibensko-kninske.

Policija kaže da su drogu posjedovali radi daljnje prodaje te su po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"