Obavijesti

News

Komentari 14

Na A3 sletio u kanal, dvoje teže ozlijeđeno, 17 svinja koje su ispale iz kamiona su uginule

Na A3 sletio u kanal, dvoje teže ozlijeđeno, 17 svinja koje su ispale iz kamiona su uginule
5

Na A3 kod Slavonskog Broda prevrnuo se teretnjak natovaren svinjama. Vozač (49) i suvozač (46) teško su ozlijeđeni. Pri prevrtanju iz tovarnog prostora teretnjaka poispadalo i pritom usmrćeno 17 svinja

VIDEO

U teškoj prometnoj nesreći, slijetanju teretnjaka, pulskih registarskih oznaka, sa sjevernog kolničkog traka autoceste A3 Zagreb-Lipovac kod Slavonskog Broda u srijedu popodne oko 16 sati teško su ozlijeđeni vozač teretnjaka (49) i njegov suvozač (46).

Policijskom očevidom na mjestu nesreće utvrđeno je da je 49-godišnji vozač teretnjaka, koji je u tovarnom prostoru prevozio oko 30 komada svinja, zbog nedržanja strane kretanja prešao na prometni trak za zaustavljanje, kotačima zahvatio travnatu površinu, udario u smjerokazni stupić, potom u metalnu odbojnu ogradu i prometni znak, a nakon toga u nekontroliranom kretanju sletio je s vozilom u odvodni kanal. 

Vozač i 46-godišnji suvozač teško su ozlijeđeni i pomoć im je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu. Na njihovu izvlačenju iz kabine teretnjaka intervenirali su i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod.

Prilikom prevrtanja od ukupno, doznajemo, 30-ak komada svinja usmrćeno je njih 17, pa su bili angažirani i pripadnici veterinarske službe iz Slavonskog Brod.

Ozljede vozača i suvozača, neslužbeno doznajemo, nisu opasne po život, protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca