News

Komentari 3

Pijani muškarac na benzinskoj u Zadru vrijeđao radnike i vikao na njih, a zatim im razbio izlog

Pijani muškarac na benzinskoj u Zadru vrijeđao radnike i  vikao na njih,  a zatim im  razbio izlog

Kad je policija uhitila pijanog muškarca na benzinskoj u Zadru vezala ga je lisičinama i smjestila u automobil. On je onda počeo i na njih vikati , vrijeđati ih i prijetiti im...

Pijan ko letva, 27-godišnjak je ometao rad djelatnika benzinske postaje u Ulici Marka Marulića u Zadru. Bila je subota  oko 1. 40 sati. Nakon togaje pobjegao. Prošlo je jedva pola sata kad se vratio. Tada nije samo ometao već i vrijeđao radnike benzinske  te na koncu razbio izlog. Policajci su mladića s prebivalištem na kontinentu vezali lisičinama.

Prijetio i policajcima, oštetio im automobil

- Počeo je vrijeđati djelatnike i tom prilikom tjelesnom snagom razbio izložbeno staklo. Na mjesto događaja ubrzo su stigli policijski službenici koji su zbog pružanja aktivnog otpora, uz uporabu sredstava prisile smjestili 27-godišnjaka u službenom vozilo, gdje je nastavio vikati i  vrijeđati policijske službenike. Tom prilikom prema jednom policijskom službeniku uputio je ozbiljne prijetnje te oštetio unutrašnjost vozila - kaže Ivana Grbin, policijska glasnogovornica u Zadru.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 27-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari predan pritvorskom nadzorniku zadarske policijske uprave.

Najčitaniji članci