Obavijesti

News

Komentari 32

Na društvenoj mreži: Optužili ga zbog vrijeđanja policajaca

Putem društvene mreže prije tri dana muškarac (31) objavio je svoju fotografiju s uvredljivim sadržajem na engleskom jeziku, odnosno slovima A.C.A.B.

VIDEO

Nakon što je na na društvenoj mreži objavio za policajce uvredljivi slogan "All Cops Are Bastards - A.C.A.B" (Svi policajci su gadovi), virovitičko-podravska policija je podnijela optužni prijedlog protiv 31-godišnjaka, kojega tereti zbog omalovažavanja i vrijeđanja MUP-a i policijskog službenika. 

Policija je u srijedu izvijestila kako se 31-godišnjak fotografirao kod Spomen obilježja poginulim policajcima za vrijeme Domovinskog rata, ispred zgrade PU virovitičko-podravske.

 Nakon toga je putem društvene mreže prije tri dana objavio svoju fotografiju s uvredljivim sadržajem na engleskom jeziku, odnosno slovima A.C.A.B.

 Inače, taj su slogan prvi upotrijebili skinheadsi u Engleskoj 1970-ih godina, a obrzo je postao univerzalni uzvik urbane gerile na stadionima i ulicama.

 Taj slogan u Hrvatskoj najviše koriste navijačke skupine, često ispisujući grafite po zidovima svojih gradova kako bi upozorili da policija prema njima provodi nezakonitu represiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...