News

Komentari 16

Na Dugom Otoku pronašli kosti potkoljenice: 'Stravično, virile ispod hlača skupa s tenisicom'

Na Dugom Otoku pronašli kosti potkoljenice: 'Stravično, virile  ispod hlača skupa s tenisicom'

Nizozemski par u mjestu Dragove na Dugom otoku pronašao je ostatke ljudskog tijela. Prvo su pomislili da ne vidimo dobro, a onda je uslijedio šok..

Ostaci ljudskog tijela pronađeni su u ponedjeljak na obali u mjestu Dragove na Dugom otoku u zadarskom arhipelagu. Riječ je o dijelu potkoljenične kosti za koju se još uvijek ne zna kome je pripadala pa čak ni radi li se o ostacima žene ili muškarca.

- Policija je po dojavi izašla na mjesto događaja i provela očevid, te se sada poduzimaju sve radnje u cilju utvrđivanja identiteta. Bit će potrebna DNK analiza - rekla je Sonja Šimurina, policijska službenica za odnose s javnošću te dodala da se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja.Kost potkoljenice na obali su pronašli državljani Nizozemske koji  žive na Dugom otoku te su obavijestili policiju.
- Šetali smo plažom Veli žal i odjednom smo ugledali  nešto nalik na komadić kosti koji je virio iz sportskih hlača skupa sa tenisicom.

 - Prvo smo pomislili da ne vidimo dobro, ali nakon pobližeg pogleda shvatili smo da se radi o potkoljenici dugoj oko pola metra - započinje šokantno iskustvo Nico Mensinga, inače državljanin Nizozemske koji je sa suprugom nedavno preselio na Dugi otok

Tvrdi da na potkoljenici nije bilo nikakvih dijelova ljudskog mesa, već samo kosti.

- Odmah smo obavijestili policiju kako bi mogli napraviti DNK analizu. Sigurni smo da bi obitelj nesretne osobe htjela znati što se zapravo dogodilo njihovom članu. Nadam se da će se moći ustanoviti kome je kost pripadala - dodaje Nico. 
 

Najčitaniji članci