Obavijesti

News

Komentari 24

Na forumu je prije dvije godine objavio gdje se krije R. Mladić?

Na forumu je prije dvije godine objavio gdje se krije R. Mladić?
3

Na jednom srpskom forumu u postu o kupnji praseta bloger daje naznake o tome da Mladića čuvaju seljani Lazareva gdje ratni zločinac peca i uživa u medu od pčela koje je sam uzgajao

VIDEO

Na jednom srpskom forumu, još u kolovozu 2009., objavljeno je zanimljivo svjedočanstvo o finim prascima koji se mogu kupiti u Lazarevu. Tako izvjesni Željko Tomić opisuje kako je kupio prase na Mladićevu imanju!

“Kad Srbin kupuje prase, prvo gleda u domaćina pa tek onda u životinju. Jer samo tako možeš biti siguran da je ono što okrećeš na ražnju doista vrijedno tvojeg stola. Za kupnju ovog prasca vezana je i zanimljiva priča, koju bih želio podijeliti s vama. Onako slučajno, moji rođaci su saznali da Dragan Mladić iz Lazareva ima prasce za prodaju, a u njihovim oborima nije bilo prasadi odgovarajućeg uzrasta. Na putu do kuće ovog poštenog domaćina saznadoh da je on prvi rođak Ratka Mladića. Zbog toga za cijenu nisam ni pitao, prase sam od uzbuđenja i preplatio. Poslije sam saznao da su policajci i UNPROFOR bili česti posjetitelji ovog domaćina. Čak su mu i svinjac pretresali. E baš su pretjerali jer Ratko se baš tamo krije! U Lazarevu se priča da se Ratko Mladić nije pojavio u selu bar osam godina. Kažu da je dobio politički azil u nekoj slavenskoj zemlji, pa sad ondje mirno peca na obali neke europske rijeke. Uz ribu, čujem da voli i med.

Pa neka, što mu možeš?! Neka čovjek jede kada voli! Po mome mišljenju, unproforci ga ne mogu pronaći vjerojatno zbog toga što ga ne čuvaju Srbi poput onih koji su čuvali Radovana. Ja vas molim da nikom ne kažete ovo što ovdje objavih”.

Post prenosimo u cijelosti

Kad prasići zaskiče

Eto, ispunio sam i svoje obećanje u vezi praseta! Za parastos Miće Vlahovića sam kupio prase u Lazarevu. Isto sam uz pomoć mojih Tomića zaklao, pregledao kod veterinara i ispekao u furuni jednog lokalnog domaćina. Bilo je dobro kao duša, a sve to me je koštalo 50 evra! Naravno, bilo bi mnogo više da nemam tako dobru rodbinu.

Kada Srbin kupuje prase, prvo gleda u domaćina pa tek onda u životinju. Jer, samo tako možeš biti siguran da je ono što okrećeš na ražnju doista vrijedno tvoje trpeze.

Za kupovinu ovoga praseta vezana je i jedna zanimljiva priča, koju bih želio da podijelim sa vama.

Onako slučajno, moji rođaci su saznali da Dragan Mladić iz Lazareva ima prasad za prodaju jer u njihovim oborima nije bilo prasadi odgovarajućeg uzrasta. Na putu do kuće ovog poštenog domaćina saznadoh da je on prvi rođak Ratka Mladića. Zbog toga za cijenu nisam ni pitao, prase sam od uzbuđenja i pretplatio.

Kasnije sam saznao da su policajci i UNPROFOR-ci bili česti posjetioci ovog domaćina. Čak su mu i svinjac pretresali. E baš su pretjerali, jer Ratko se baš tamo krije!

U Lazarevu se priča da se Ratko Mladić nije pojavio u njihovom selu bar osam godina. Kažu i da je dobio politički azil u jednoj slovenskoj zemlji, pa sada tamo mirno peca na obali neke velike evropske rijeke. Uz ribu, čujem da voli da jede i med. Pa neka, šta mu možeš! Neka čovjek jede kada voli!

Po mom mišljenju, UNPROFOR-ci ga ne mogu naći vjerovatno zbog toga što ga ne čuvaju Srbi poput onih koji su (sa)čuvali Radovana. Ja vas molim da nikome ne kažete ovo što ovdje objavih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...