News

Komentari 2

Na granici uhićeno šest Talijana, u Puli su ukrali 195.000 eura?

Na granici uhićeno šest Talijana, u Puli su ukrali 195.000 eura?

Iz PU istarske nam je potvrđeno kako su priveli šest Talijana pod sumnjom da su okrali svog sunarodnjaka u srijedu u Puli. On se hrvatskim policajcima požalio na izlasku iz zemlje

Šest Talijana privedeno je za tešku krađu nakon što ih je sunarodnjak u srijedu prijavio na graničnom prijelazu Kaštel na izlasku iz Hrvatske.

Kako su nam potvrdili iz PU istarske, muškarac im je prišao poslije 13 sati s pričom da mu je nestao novac. Ispričao im je na koga sumnja te im je dao opis mogućih počinitelja. Ta šestorka je istog dana uhićena na prijelazu Plovanija. Istraga je u tijeku.

Kako doznajemo, šestorka je u srijedu ujutro u Puli ukrala veliku svotu novca. Prema pisanju Glasa Istre, radi se o 195.000 eura. Policija nije željela precizirati, jer nije u interesu istrage, je li novac pronađen.

Vijest o uhićenju stigla je i do talijanske agencije ANSA-e koja piše kako su među uhićenima dva talijanska policajca iz Napulja te karabinjer. Prema njihovim informacijama, navodno se sve odvijalo prilikom transporta novca. Navodno je sve uključivalo i zaštitarski kombi, no potvrde i dalje nema.

Više informacija o krađi bit će poznato tijekom petka. 

Najčitaniji članci