Obavijesti

News

Komentari 65

Na lotu dobio 1,497.523 eura: Aute za kolege, tulum za sve

Na lotu dobio 1,497.523 eura: Aute za kolege, tulum za sve
1

Taksist (51) iz Maribora golemim je dobitkom kolegama kupio automobile. Samo deset dana prije sretnik je na lotu dobio šesticu i 'podebljao' račun za tisuću eura

VIDEO

Na slovenskom su lotu posljednje nedjelje u kolovozu izvučene dvije sedmice. Dobitak od tri milijuna eura podijelit će dvojica muškaraca. Oba milijunaša listiće su uplatila na istoj benzinskoj postaji Petrola u Mariboru.

Jedan od dobitnika, koji je osvojio 1,497.523 eura, je taksist (51) iz Maribora i otac dvoje djece. Izvlačenje lota gledao je s kćerkom, a nakon što su se uvjerili da su zaista postali milijunaši, dobitak su proslavili vinom.

Dvojici prijatelja obećao dati po 7000 eura

Svojoj partnerici tek je sljedeći dan otkrio da je njegov listić dobitni. Mariborski taksisti, s kojima smo razgovarali, kažu kako dobro poznaju sretnika, no kako poštuju njegovu želju da ostane anoniman. Kazali su tek da je jako sretan, no kako ih o planovima za budućnost nije obavijestio. Nakon što je osvojio milijunski zgoditak, taksist je novinarima slovenske Večeri priznao kako je deset dana prije golemog dobitka dobio i šesticu na lotu, koja mu je račun “podebljala” za tisuću eura. Sretnik je odmah potrošio dio milijunskog dobitka. Za 30.000 eura kupio je kolegama taksistima nove automobile, a u kafiću H2O pripremio je i tulum za skoro pola grada. Dvojici prijatelja, koji su mu pomogli pri ispunjavanju listića, obećao je dati po 7000 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Poručio bi igračima lota da dobro paze što obećavaju jer bi im dobitak mogao odletjeti i prije no što ga dobiju - kazao je taksist.

Broj 20 je slučajno prekrižio na listiću

Novi loto milijunaš, koji godinama redovito igra loto, priznao je kako je broj 20 na listiću slučajno prekrižio, a nekoliko puta je provjeravao je li baš njegova kombinacija dobitna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću
POSTIZBORNI PREGOVORI

Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1