Obavijesti

News

Komentari 57

Na Macelju se čeka i dva sata, na Bregani kilometarske kolone

Na Macelju se čeka i dva sata, na Bregani kilometarske kolone
1

Samo za osobna vozila otvorene su: A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54), Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene

VIDEO

Na graničnom prilazu Macelj (Gruškovje) čekanja na ulaz u Hrvatsku za osobna vozila su do 2 sata.

- Na Macelju je gužva, čeka se preko sat vremena. Ne možemo točno odrediti koliko je dugačka kolona, ali proteže se od slovenske granice. Sigurno je nekoliko kilometara - rekli su nam iz policije.

POGLEDAJTE VIDEO: Velika kolona na GP-u Macelj

Pokretanje videa...

00:53

POGLEDAJTE VIDEO: Kilometarske gužve na Bregani

[UŽIVO S BREGANE] Stotine automobila žele ući u Hrvatsku, nastale kilometarske kolone Više na: https://bit.ly/2Tttedk Reporter: Emirat Asipi

Posted by 24sata on Thursday, 21 May 2020

Vjetar stvara probleme

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvoreni su Paški most i dionica autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a obilazak je državnom cestom DC27 Karin-Obrovac-Gračac, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Samo za osobna vozila otvorene su: A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54), Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene.

U prekidu su trajektna linija Prizna-Žigljen, katamaranska linija Rijeka-Rab-Novalja, brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak.

Jadrolinija početak plovidbe na komercijalnim brzobrodskim linijama Dubrovnik-Korčula-Hvar-Bol i Split-Hvar odgađa na 19. lipnja 2020. godine.

Privremeno se obustavlja plovidba državne trajektne linije Sumartin-Makarska i obratno te se reducira broj polazaka na državnoj trajektnoj liniji Supetar – Split i obratno.

Zbog radova na autocesti kod Goričana promet se preusmjerava preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari GP Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan-ŽC2026-DC3-stari GP Goričan).

Vrijeme u četvrtak

Pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda  (DHMZ) za Hrvatsku za četvrtak.

Na jugu zemlje još ujutro većinom oblačno, mjestimice i uz malo kiše, potom postupno razvedravanje. Na kopnu će puhati uglavnom umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, u gorju i s jakim udarima, a na Jadranu umjerena do jaka bura, mjestimice s olujnim udarima.

Najviša dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti od 17 do 22, a duž obale i na otocima između 21 i 26 Celzijevih stupnjeva. (dk)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece
ODVJETNIKU MUČNO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece

'Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri', rekao je šokirani odvjetnik osumnjičenog. Pretpostavlja se da je djevojka provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina djece

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku
Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu
DEMOGRAFSKA POLITIKA DP-A

Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu

Obećaju povratnicima da neće morati plaćati porez barem 10 godina. Inzistiraju da se u vrtićima, školama, odvoje muške i ženske svlačionice i slične prostorije. Gay parovima žele zabraniti posvajanje djece