Obavijesti

News

Komentari 142

Zadranin se nakon presude zabio u izlog i rezao staklom

Zadranin se nakon presude zabio u izlog i rezao staklom
5

Teta Ante Gotovine najteže je primila presudu. Rekla je kako je Gotovina došao braniti svoju zemlju, a osudili su ga. Ističe da treba suditi Sanaderu i Mesiću

VIDEO

Nakon izricanja presude Anti Gotovini jedan Zadranin se zaletio u stakleni izlog nasred glavnog trga u Zadru. i razrezao se po glavi i rukama. Odvezli su ga u bolnicu. Policija nije potvrdila da to ima veze s izricanjem presude.

U PIrovcu je netko hrvatsu zastavu spustio na polja koplja nakon iziicanja presude.

Mještani Pakoštana u šoku

Već kod čitanja obrazloženja presude su mještani Pakoštana shvatili kako je general Ante Gotovina osuđen. Gotovo su samo rijetki prozborili nekoliko riječi, a svi su još u šoku. 

- Ovo je žalosno i nevjerojatno. Ovo nije presuda samo Gotovini, nego čitavom narodu Hrvatske, pravednom Domovinskom ratu i operaciji Oluja - rekao je jedan od mještana.

Marija Miočev, teta Ante Gotovine, najteže je primila presudu.

- Zašto je on kriv? Došao je i branio svoju zemlju, a njega su optužili. Treba suditi Sanaderu, Mesiću i Kosorici - kroz suze je rekla Marija Miočev.

Poštuju Gotovininu želju: Primit će presudu kakva bude

U Pakoštanima je u petak ujutro služena misa za generale. U mjesnim kafićima gotovo da ima više novinara nego mještana i sve se čini naizgled uobičajeno jer su mještani očito prihvatitli želju i poruku generala Gotovine da se sudska odluka primi ma kakava ona bila. Većina će ih pratiti presudu kod svojih kuća.

Nekoliko sati prije izricanja presude generalima na zadarskom mostu je osvanuo transparent 'Generale, čekamo zapovijed'. Poruku su potpisali navijači Tornada.

Teta Ante Gotovine: On je nevin i svi to znaju!

Malo prije 10 sati u petak ujutro je na pakoštanskoj rivi pred novinare došla Marija Miočev, teta Ante Gotovine, te je poljubila plakat s njegovim likom. Istaknula je kako je Gotovina nevin te svi to znaju. Naglasila je kako ga je Vlada bila prodala "zbog svoje stolice".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Podigli su žuti alarm
GRMLJAVINSKO NEVRIJEME

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Podigli su žuti alarm

Žuti alarm označava potencijalno opasno vrijeme, a Državni hidrometeorološki zavod upalio ga je za nekoliko hrvatskih regija. Na stranici rain alarm vidi se kako oluja stiže sa zapada

Detalji tragedije u Rijeci: Dva muškarca se sukobila, umrli u bolnici. Jedan napadao susjede
UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

Detalji tragedije u Rijeci: Dva muškarca se sukobila, umrli u bolnici. Jedan napadao susjede

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Hitna, koja je na mjesto događaja stigla nešto iza 6:30, dvojac je prevezla u bolnicu, ali nažalost, unatoč naporima liječnika, nije im bilo spasa
Jeziv zločin u Rijeci: Anđelko je izbo Damira (38). On je 2012. na sličan način ubio svog partnera
NA SMRT JE IZBO UBOJICU

Jeziv zločin u Rijeci: Anđelko je izbo Damira (38). On je 2012. na sličan način ubio svog partnera

Bio je sav krvav, krv je s njega kapala po podu. Rekao mi je: 'Vidi što mi je uradio, izbo me na spavanju, idi, pomozi mu'. Onda sam se nagnula prema vratima i vidjela Anđelka, također, oblivenog krvlju, govore susjedi