Obavijesti

News

Komentari 29

Na radnika u Adžamovcima srušila se kuća: Izvukli ga vatrogasci, lakše je ozlijeđen

Na radnika u Adžamovcima srušila se kuća: Izvukli ga vatrogasci, lakše je ozlijeđen
4

Vlasnik kuće trenutno je na moru, a radnike je angažirao kako bi učvrstili statiku kuće koja je bila narušena nakon velikih oborina ovih dana u Slavoniji

VIDEO

Služba 112 nam je javila da je u mjestu Adžamovci u srijedu oko devet sati došlo do urušavanja obiteljske kuće i da je u kanalu pored kuće zatrpan jedan muškarac. S dva vozila i šest pripadnika Javne vatrogasne postrojbe uputili smo se na mjesto nesreće i tamo smo zatekli ljude koji su pokušavali otkopati zatrpanog muškarca.

Zatekli smo hrpu cigle, ispucali zidovi su prijetili su da se svakog trena cijela kuća sruši, na zatrpanog muškarca i vatrogasce koji su odmah počeli sa spašavanjem unesrećenog. Komunicirali smo s muškarcem i zajedno s početkom njegovog izvlačenja osiguravali smo zidove da se dalje ne sruše.

Muškarac je bio do pojasa zatrpan zemljom, dobro je da ga nije zahvatila cigla i krovna građa. Vrlo brzo smo uspjeli ga izvući iz ruševine i Hitna pomoć ga je prevezla u Opću bolnicu Nova Gradiška – rekao je Tomislav Orlovac, zamjenik zapovjednika JVP Nova Gradiška.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

U Adžamovcu na broju 30 pored ruševine ograđene policijskom trakom zatekli smo policiju koja je radila očevid. Vlasnika kuće nije bilo, jer je on navodno na moru. Neslužbeno doznajemo da je svoje odsustvo iz kuće želio iskoristiti da se pojača temelj kuće, jer je najvjerojatnije primijetio da bi se kuća mogla srušiti nakon što je u subotu ona i sve oko nje zbog kiša bilo sve pod vodom.

Susjedi koji nisu bili raspoloženi za izjave, samo su rekli da je vlasnik to dogovorio s muškarcem koji je u srijedu ujutro započeo s iskopom oko temelja kuće. Imao je namjeru sve betonirati kako bi spriječio da se kuća sruši. No, sve je pošlo po zlu i zidovi su se srušili, očito su temelji zbog raskvašenosti i jakog teretnog prometa pored kuće popustili. Policija će obaviti očevid i svoje izvješće će dostaviti nadležnoj inspekciji koja će utvrditi da li su poduzete sve potrebne mjere zaštite o radu.

Doznajemo da muškarac kojeg je zatrpala zemlja nije u životnoj opasnosti, te da će najvjerojatnije tijekom srijede biti pušten na kućno liječenje.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a