Obavijesti

News

Komentari 0

Na sajmu u Düsseldorfu velikom feštom tvrtka Master Yachting proslavila 45 godina postojanja

Na sajmu u Düsseldorfu velikom feštom tvrtka Master Yachting proslavila 45 godina postojanja
12

Vlasnika firme Franza Schillingera je supruga Snježana iznenadila plesnim showom na sajmu

VIDEO

U  pripremama za ljetnu turističku sezonu 2024. jedan od ključnih sajmova je "Boot Düsseldorf" koji traje do nedjelje. Na tom sajmu je velikim partyjem austrijska tvrtka Master Yachting, u vlasništvu Franza Schillingera, proslavila 45 godina uspješnog poslovanja u prodaji brodova na području Europe. 

- Kupio sam tvrtku prije 15 godina u Beču kada je prodavala oko tri do pet Lagoon katamarana godišnje. U međuvremenu smo više puta bili Lagoon trgovac broj 1 u Europi i čak broj 1 u svijetu. Danas zastupamo Beneteau, Lagoon, Frauscher, Omikron, EJET i s našom tvrtkom kćeri Sanlorenzo Adria ambasador smo brenda za Sanlorenzo Yachts. Aktivni smo u 13 zemalja i godišnje prodajemo između 30 i 40 novih i rabljenih brodova i jahti. Želio bih zahvaliti našim klijentima, našim dobavljačima, našim servisnim partnerima i posebno svojim timovima na ovom uspjehu - rekao je u svom govoru vlasnik firme Franz Schillinger, kojeg je supruga Snježana iznenadila plesnim showom. Poznati njemački koreograf plesač i pjevač Deniz Dean, koji je radio na brojnim tv showovima i sportskim eventima, sa svojim plesačima u tradicionalnoj odjeći izveo je atraktivnu kompilaciju austrijskih narodnih plesova.

Kako su izvijestili iz tvrtke, ove godine se ujedno slavi i 40. rođendan Lagoona katamarana, Frauscher Boats će uskoro proslaviti 100 godina postojanja, a Beneteau postoji nevjerojatnih 140 godina.

Master Yachting preuzeo je zastupstvo za novi brend jahti, grčki Omikron, koji je osvojio EYOTY nagradu prije nekoliko dana u Düsseldorfu sa svojim OT-60 jahtom.

Drugi partner, EJET Electric Yacht Tenders, Dobrodošli u budućnost, dobio je nagradu Rising Star za svoj Electric Tender s brzinom od 33 čvora i dometom od 40 nm.

Ističu da su u čak 13 zemalja vodeća tvrtka kojoj se klijenti mogu obratiti oko savjetovanja, financiranja i konzaltinga vezanog za ulaganja u charter industriju. Blisko surađuju s vodećim hrvatskim charterima agencijama i operatorima. Master Yachting u Hrvatskoj ima tri ureda: u Zagrebu, Rovinju i Sukošanu, a planu je otvaranje još nekoliko ureda diljem obale.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C