Obavijesti

News

Komentari 16

Na Sljemenu pada snijeg...

Na Sljemenu pada snijeg...
2

Na Zavižanu je izmjereno 14 centimetara snijega, a tijekom dana se očekuje da će malo snijega padati u gorskoj Hrvatskoj

VIDEO

Sljeme je jutros zabijelio snijeg. Idilične fotografije sa Sljemena na svom Facebooku objavila je Župa Sljeme. 

Trenutna temperatura zraka na Sljemenu je -2 stupnja, a tijekom dana bi mogla rasti do 4 stupnja.  Podaci sa Zavižana pokazuju da je tamo 14 centimetara snijega. 

DHMZ javlja da je ujutro u unutrašnjosti mjestimice moguća magla. Vjetar na kopnu većinom slab, na Jadranu umjereno jugo u jačanju prema kraju dana, a ujutro još ponegdje bura, podno Velebita i jaka. 

Pogledajte fotografije s Platka: Hladan val donio je novi snijeg
Pogledajte fotografije s Platka: Hladan val donio je novi snijeg

U Gorskoj Hrvatskoj prevladavat će oblačno vrijeme uz malo kiše, a u višim predjelima moguća je susnježica i snijeg. Vjetar uglavnom slab. Najviša dnevna temperatura od 5 do 9°C.

U Istri će tijekom dana prevladavati promjenjivo oblačno vrijeme uz mjestimice slabu kišu. Također, moguće je da će u višim predjelima pasti malo snijega.  Ujutro će puhati slaba do umjerena bura, zatim istočni vjetar, a krajem dana jugo koje će u noći jačati. More malo, krajem dana ponegdje umjereno valovito. Najniža jutarnja temperatura zraka bit će uglavnom od 6 do 9°C, u unutrašnjosti Istre od 3 do 5°C, a najviša dnevna od 11 do 14°C.

VIDEO Ogromna snježna lavina u Alpama: 'To je ubojito. Prava je sreća da nitko nije bio tu...'
VIDEO Ogromna snježna lavina u Alpama: 'To je ubojito. Prava je sreća da nitko nije bio tu...'

U Dalmaciji će biti djelomice sunčano uz povremenu naoblaku. Ponegdje je moguće i malo kiše, a puhat će umjereno jugo koje će jačati prema večeri. Najviša dnevna temperatura od 12 do 15°C.

Sjeverni Jadran očekuje umjereno do pretežno oblačno, popodne mjestimice i dulja sunčana razdoblja, a krajem dana novo jače naoblačenje. I dalje nestabilno, mjestimice će pasti malo kiše. Zapuhat će umjereno jugo, ujutro još bura, podno Velebita lokalno i jaka. Najviša dnevna temperatura između 11 i 14°C.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje

ZAGREB - Nekoliko čitatelja već nam je poslalo snimke divljih svinja kako u petak u jutarnjim satima pomahnitalo trče po Dubravi. Zaprimili smo novi video na kojem se vidi kako dvije divlje svinje protrčavaju na samo pola metra od djevojke koja hoda Branimirovom ulicom kao i ljudi koji čekaju autobus na stanici. Ranije su snimljene kako trče uz željezničku prugu
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...