Obavijesti

News

Komentari 36

Na Zoranovim hlačama su našli blato, bilo je isto kao i na tijelu

Na Zoranovim hlačama su našli blato, bilo je isto kao i na tijelu
1

Jutros oko 10 sati policijski inspektori ponovno su došli u kuću obitelji  Marjanović u Borči kako bi obavili informativni razgovor sa svim članovima obitelji. Zoranu Marjanoviću određen je pritvor do 30 dana

VIDEO

Zoran Marjanović uhićen je, između ostalog, i zbog toga što se blato s njegovih traperica poklopilo s onim koje je pronađeno na tijelu njegove ubijene supruge Jelene.

Kako doznaje Alo!, tijekom pretresa kuće Zorana Marjanovića, neposredno nakon ubojstva njegove supruge Jelene, policija je zaplijenila i njegove traperice. Detaljnom analizom traperica i blata koje je pronađeno na tijelu ubijene pjevačice ustanovljeno je da je isto, odnosno da se poklapaju.

Na Jeleninoj odjeći je na više mjesta pronađen Zoranov DNK, za koji on nije dao odgovor kako se tu našao. Iako je prvobitno tužilaštvo smatralo da pronalazak DNK nije dovoljan dokaz za određivanje pritvora, daljom istragom i vještačenjem pokupljeno je više materijalnih dokaza koji su bacili sumnju na Zorana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Policija jutros ponovno u kući Marjanovićevih

Jutros oko 10 sati policijski inspektori ponovno su došli u kuću obitelji  Marjanović u Borči kako bi obavili informativni razgovor sa svim članovima obitelji. Zoranu Marjanoviću određen je pritvor do 30 dana. Prema prvim informacijama brani se šutnjom, nervozan je, stalno doziva kćer i ponavlja "moja Jana, moja Jana". 

Podsjetimo, srpska pjevačica Jelena Marjanović Krsmanović (33) ubijena je 2. travnja prošle godine. Njezino tijelo našli su u vodi u kanalu ispod nasipa u borčanskom naselju Crvenka. Ubijena je udarcima tupog predmeta u glavu, a obdukcija je pokazala da nije bila silovana.

Osim policije, Jelenu su tražili i obitelj i prijatelji. U potrazi je sudjelovao i njezin suprug Zoran. Zorana je policija kasnije privela. Zadržali su ga 48 sati nakon čega su ga pustili. Dva puta je išao na poligraf. Oba puta ga je prošao. Poligraf su ponovili jer je Zoran prvi put bio pod utjecajem opijata. Pjevačicu su pokopali 7. travnja 2016. na groblju u Borči. Na čelu kolone bili su Zoran, njegov sin iz prvog braka Uroš, njegovi roditelji i Jelenina majka Zorica.

Maknuo sve Jelenine fotografije iz kuće

Zoran je kasnio maknuo Jelenine fotografije i sve njezine stvari. Tvrdio je kako je to napravio zbog kćeri kako ne bi morala gledati slike mrtve majke. Zoran je medijima cijelo vrijeme davao izjave i rekao je  kako je jezivo to što se događa i kako ne može izaći iz kuće. 

- Neka Bog oprosti onima koji prstom upiru u mene - rekao je Zoran. Rekao je i kako vjeruje da će policija pronaći ubojicu. Naglasio je i da bi on "zubima ubojicu odvukao na policiju". 

Dopisivao se s drugom?

Nepunih 40 dana nakon zločina otkriveno je da se Zoran dopisivao s Radom iz Beča. Slao joj je i lascivne poruke i fotografije. Rada je kasnije medijima pričala o njihovom navodnom odnosu, a u javnosti su se pojavile i fotografije iz njezine kuće na kojima se vide Jelenine slike.

O vezi Jelene i Zorana pričalo se svašta. Neki su prijatelji tvrdili da se par jako volio, a drugi da je Zoran bio ljubomoran i da ga je Jelena htjela ostaviti.

Jučer izašao iz showa 'Zadruga'

Marjanović je jučer napustio televizijski show "Zadruga", u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubojstvu svoje supruge. Reality je napustio jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana  da izađe ili će mu u protivnom oduzeti skrbništvo nad kćeri Janom.

Pri izlasku iz showa pozdravio s ostalim sudionicima i poručio da se vraća za 10 dana.

Vučić: Takvi monstrumi zaslužuju najveću kaznu

Uhićenje Zorana Marjanovića komentirao je danas i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

-  Bilo je to stvarno monstruozno ubojstvo, da ste samo vidjeli te strašne fotografije nesretne žene... To je jezivo, lubanja probijena na nekoliko mjesta. Takvi monstrumi zaslužuju najveću kaznu. Kad netko majci svog djeteta probije lubanju toliko puta... - rekao je Vučić i dodao kako 'ovaj slučaj pokazuje koliko društvo mora napredovati da bi se broj ovakvih slučajeva smanjio'.

- Podržat ću prijedlog zakona kojim bi kazne za ovakvo nasilje bile još oštrije nego što su danas - rekao je Vučić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić