News

Komentari 0

Načelnik Baričević: Dobio sam spor i nisam dužan za janjetinu

Načelnik Baričević: Dobio sam spor i nisam dužan za janjetinu

Presudom je naloženo tuženiku i da isplati gospodinu Baričeviću iznos od 7000 kuna sa zateznom kamatom na ime naknade štete zbog povrede prava osobnosti, naveo je Baričević u svom reagiranju

Načelnik općine Jesenice Martin Baričević reagirao je na tekst 'Daj janje na račun općine' koji je objavljen u tiskanom izdanju 24sata i 24sata.hr.

U tekstu se navodi da se Baričević sudi s ugostiteljem koji tvrdi da općina nije platila čak 185.000 kuna njegovu restoranu za pojedenu janjetinu, hranu i piće.

Načelnik Baričević nam je poslao presudu u kojoj je on pravomoćno dobio spor protiv vlasnika restorana 'Anita' zbog te tvrdnje, te smatra da tako treba nadopuniti objavljenu informaciju.

- Presudom je naloženo tuženiku i da isplati gospodinu Baričeviću iznos od 7000 kuna sa zateznom kamatom na ime naknade štete zbog povrede prava osobnosti. Sud je utvrdio da tuženi ugostitelj nije tijekom postupka u cijelosti uspio dokazati istinitost tvrdnji koje je iznio u medijima, te je po ocijeni suda iznošenjem informacija za koje nije imao dokaze počinio štetu gospodinu Baričeviću - navodi se, među ostalim u reagiranju načelnika Baričevića.

Najčitaniji članci