Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najbolja zabava za vaše goste uz total(no) TV rješenje

Bilo gdje, Total TV pokriva sve!

Imate li sve potrebno za novu turističku sezonu? Držite li do turista i njihovih domicilnih programa? Imate li u svojim apartmanima dostupne najbolje pay TV slovenske, njemačke, poljske, britanske i talijanske programe? Jeste li ikada pitali turiste što oni i njihova djeca vole raditi kada pada kiša ili kada vremenski uvjeti nisu povoljni za aktivnosti na otvorenom? Je li vaš objekt potpuno pokriven stabilnim TV i internetskim signalom?


Ovo su samo neka od pitanja s kojima se morate suočiti, a jedina želja vam je zadovoljan gost?
U današnje vrijeme gost postaje sve zahtjevniji u smislu korištenja turističkih usluga, a televizija se smatra najvažnijom osnovnom ponudom u svakom smještaju. Današnji gost zna što želi, educiran je i tražit će sve pogodnosti bez zadrške. Zato je dobro osigurati najveći izbor programa kao i stabilan i brz internet kako bi zadovoljili potrebe svih profila gostiju.

 
Total TV u svojoj ponudi za turistički sektor nudi mogućnost praćenja preko 300 satelitskih programa http://totaltv.tv/hr/Televizija/TV-Programi od stranih, domaćih, sportskih, glazbenih, dječjih pa sve do programa za odrasle. Kristalno čista slika HD kvalitete ostavlja bez daha, a Dolby stereo digital sistem omogućava da osjetite realan zvuk sadržaja. 


Total TV se pokazao kao najbolje rješenje za korisnika koji zna što želi i kojemu je kvaliteta slike i ponuda programa važna, a činjenica da je uslugu moguće koristiti i na najnedostupnijim mjestima, dodatno olakšava donošenje odluke o kupovini. Pomnom odabiru programskog asortimana kao i posebnim pogodnostima posvećuje se puno vremena kako bi se zadovoljile potrebe od svakodnevnih korisnika do sezonskih iznajmljivača.

Jeste li spremni za SVE U JEDAN?


SVE U JEDAN je premium paket namijenjen iznajmljivačima i malim i srednjim hotelijerima.
SVE U JEDAN nudi mogućnost praćenja najatraktivnijeg programskog sadržaja u svakoj sobi na najmodernijim HDTV uređajima već od 40 kuna mjesečno po sobi.
SVE U JEDAN je postpaid usluga prilagođena vašoj turističkoj sezoni u trajanju 3, 6 ili 9 mjeseci.
SVE U JEDAN ponuda je kompatibilna sa zahtjevima i stilom života vaših gostiju i odmah ostavlja dobar dojam, a to je upravo ono što želite!

Ne propustite priliku postati najbolji igrač sezone i ugovorite SVE U JEDAN paket na prodaja@totaltv.hr  
Omogućite vašim gostima osjećaj kao kod kuće jer nudimo vam pametna rješenja po najboljim cijenama!
Svoj besplatni e-book primjerak preuzmite OVDJE

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message