Obavijesti

News

Komentari 54

Tragedija: Roditelji shrvani od boli, srušio im se cijeli svijet

Tragedija: Roditelji shrvani od boli, srušio im se cijeli svijet
4

Županja: Trojica mladića vraćala su se iz Osijeka. Poginuli su u petak oko 4 sata na magistralnoj cesti između Gradišta i Županje. Vozač je izgubio kontrolu nad autom

VIDEO

Probudio sam se baš oko 4 sata. Osjećao sam se jako loše. Ustao sam i otišao pogledati je li Josip došao. Nije ga bilo u krevetu. Neka strašna slutnja me obuzela. Zvao sam ga na mobitel, ali nije se javljao. Zvao sam i Marka i Kobaša, ni oni se nisu javljali. Izašao sam na ulicu. Čekao. Gledao. Odjednom, vidim, trči susjeda, drži se za glavu. Kaže, bila je nesreća. Odmah sam sjeo u auto i otišao tamo. Policija me nije htjela pustiti. Vidio sam ih mrtve. Srušilo mi se sve, jecajući je u petak ujutro opisivao stravičnu prometnu nesreću Dragan Krznarić, otac Josipa Krznarića (23), jednog od poginulih mladića.

Josip i njegovi najbolji prijatelji Marko Filipović (19) te Marko Kobašević (24) poginuli su u petak oko 4 sata na magistralnoj cesti između Gradišta i Županje u Slavoniji. Išli su iz Osijeka kući u Županju Škodom Fabiom koju je vozio Filipović. Vjeruje se da je Filipović zaspao za volanom. Izgubio je kontrolu nad autom, prešao u lijevi trak, jedno vrijeme vozio uz bankinu i sletio u jedini kanal na toj dionici. Zabili su se velikom brzinom. Na cesti nije bilo tragova kočenja. Filipović je ostao u automobilu, a prijatelji su ispali. Sva trojica ostala su na mjestu mrtva.

Josipova sestra Antonija posve je izvan sebe. Ne želi priznati da je brat mrtav.

- Nije mrtav. Sad će nam javiti da su svi dobro - uvjeravala je sve oko sebe koji plaču za dečkima kojima se divila cijela ulica u Županji u kojoj su stanovali.

Bili su uzorni momci, uspješni konjogojci. Danima su trenirali s konjima, sa zapregama, jer su sinoć trebali nastupiti na glazbenoj svečanosti u Bošnjacima. Njima u čast će svi konji i konjanici nositi crnu lentu.

- Rekao je da idu u Osijek. Marko je tamo imao curu pa je često išao kod nje. Ne znam zašto su Josip i Kobašević odlučili ići s njim. A baš smo neki dan razgovarali o tim skitanjima. Stalno sam mu govorio da se sredi, kupi si kuću, oženi se - kaže očajni Josipov tata Dragan.

Filipovićev otac Vinko nekoliko je puta padao u nesvijest. Ne može ni izaći iz kuće. I Kobaševićevi su pod sedativima.

- Marko je cijeli dan bio kod kuće. Popravljao susjedu kosilicu i svoj motor. Kad je rekao da ide u Osijek, rekli smo mu da ne ide. Neka se odmori za svečanost. Ali ne, otišao je - kažu Kobaševići. Svu trojicu pokopat će u isto vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela