News

Komentari 4

Najljepši dar: Učenici bolesnoj učiteljici pjevali božićne pjesme

Najljepši dar: Učenici bolesnoj učiteljici pjevali božićne pjesme

Učiteljica boluje od rak koji joj je dijagnosticiran još u svibnju, a trenutno je na bolovanju. Njeni učenici su je odlučili razveseliti pa su joj otpjevali nekoliko pjesama u njenom dvorištu

Laurie Burpee je učiteljica iz Vancouvera u Washingtonu koja boluje od raka. Već je neko vrijeme na bolovanju pa su je njeni učenici odlučili iznenaditi i otpjevati joj nekoliko božićnih pjesama. Bilo ih je više od 30 u njenom dvorištu, a došli su i njihovi roditelji i drugi učitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kada sam izašla i vidjela da su to djeca iz moje škole počela sam plakati - rekla je Burpee.

U svibnju joj je dijagnosticiran rak žlijezde slinovnice koji se nalazi u jednoj od njenih grudi. Do sada je već šest puta išla na zračenje i tri puta na kemoterapiju, ali rak se proširio i na pluća. Doma se odmarala nakon kemoterapije kada je vidjela neobičan prizor ispred kuće.

- Prvo sam pomislila da se možda nešto loše desilo i da ću morati svu ovu djecu smjestiti negdje kod sebe. Bila sam preplavljena emocijama kada sam shvatila o čemu je riječ. Jako mi nedostaju ta djeca i moje kolege s posla - rekla je.

Škola je pokrenula i projekt ljubaznosti u njenu čast zato što je ona sama znala organizirati dan ljubaznosti svake godine na svoj rođendan. To je dan kada bi ona sa svojim prijateljima činila dobra djela drugima. Jedan od roditelja iz njene škole je napravio i Facebook stranicu gdje ljudi mogu dijeliti svoja dobra djela.

Dawn Harris, ravnateljica škole, je organizirala djecu da posjete Burpee i da joj uljepšaju Božić, a sve to na prijedlog jednog od roditelja. Tako su joj se htjeli odužiti za njenu ljubaznost i za sve što je učinila za njih.

Učenicima su se priključili i policajci zajedno s neprofitnom organizacijom Kindness 911 koja odaje priznanje za ljubaznost ljudima iz njihove zajednice. Došlo je pet policajaca i šerif kako bi joj uručili zahvalnicu i karte da može otići gledati svoj omiljeni bejzbol tim Seattle Mariners.

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci