News

Komentari 36

Najmlađa dobitnica milijunske lutrije sve spiskala na operacije, tulume i drogu. Sad upisuje faks

Najmlađa dobitnica milijunske lutrije sve spiskala na operacije, tulume i drogu. Sad upisuje faks

Callie Rogers imala je samo 16 godina kad je na britanskoj lutriji osvojila 1.8 milijuna funti, odnosno dva milijuna eura, i tako postala najmlađa dobitnica u povijesti Velike Britanije.

Majka četvero djece Callie Rogers (34) iz Velike Britanije trenutno živi na socijalnoj pomoći nakon što je potrošila 1,8 milijuna funti koje je osvojila kada je bila 16-godišnjakinja.

Callie Rogers

Veliku cifru spiskala je na tulume, tri plastične operacije grudi i drogu. Nešto više od 300.000 funti potrošila je na dizajnersku odjeću, a dio novca je dala obitelji i prijateljima, ali i privremenim partnerima. 

Rogers je i ranije u britanskim medijima izjavljivala kako ju je milijunski iznos odveo u očaj. Bila je na meti lažnih prijatelja i partnera, a nekoliko puta je bila i žrtva napada. Prije tri godine izjavila je kako se boji za svoj život nakon što su je dvije žene napale u izlasku. Nakon napada pronašli su je u lokvi krvi, imala je nekoliko slomljenih rebara i uništene zube, a vid joj je trajno oštećen. 

- Imala sam samo 16 godina i svu tu odgovornost. U toj dobi možete dobiti najbolji savjet, ali niste u stanju ga poslušati. Bila sam premlada i preko noći sam od bezbrižnog djeteta postala odrasla osoba - izjavila je, prenosi Sun

Sada, nakon što je izgubila sve, odlučila je s 34 godine upisati fakultet kako bi stekla diplomu medicinske sestre i prehranila svoju obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO: ODBILA GA NAKON PRVOG SPOJA NA SLIJEPO

Najčitaniji članci