Obavijesti

News

Komentari 259

Najtraženiji britanski pedofili borili se u Domovinskom ratu?

Najtraženiji britanski pedofili borili se u Domovinskom ratu?
1

Velika Britanija stavila je na popis najtraženijih zločinaca blizance Kennetha i Thomasa Parkera (56). Obojica su ranije osuđivana za pedofiliju i napade na djecu

VIDEO

Blizanci pedofili iz Velike Britanije borili su se kao plaćenici u Domovinskom ratu, a sada britanske vlasti traže pomoć javnosti u njihovom lociranju jer ih smatraju iznimno opasnim seksualnim predatorima, piše Daily Mail.

Kenneth Parker (56) osuđen je 2005. godine zbog bludničenja nad dječakom mlađim od 16 godina, seksualnog napada na djevojčicu mlađu od 16 godina i još jednog bludničenja nad tinejdžerom. 

Njegov brat Thomas osuđen je 1998. zbog seksualnog napada na djevojčicu mlađu od 14 godina, a zbog sličnih djela osuđen je i u Francuskoj. 

Braća iz britanskog Camp Hilla na popisu su najtraženijih zločinaca jer se nisu javili službi koja nadgleda kažnjenike za seksualne prijestupe te ih smatraju bjeguncima. Taj prekršaj nosi kaznu od pet godina zatvora. 

Časopis Coventry Telegraph pisao je još 1993. godine kako se Kenneth planirao vratiti u Hrvatsku nakon što su ga uhitili, ispitali i izbacili iz zemlje. Kenneth je tada ispričao da se sa još 23 plaćenika vraćao iz Bosne u Zagreb nakon završene operacije. Zaustavili su ih specijalci, uzeli im ružje i priveli ih. Dva dana ih je navodno ispitivala tajna policija te su im sudili jer su ilegalno bili u zemlji i zabranili im ulazak u Hrvatsku na pola godine. Grupi 'Vojnici sudbine' to je bio peti put da su ratovali na strani Hrvatske od početka rata, rekao je Kenneth no zanijekao je da su bili plaćenici. 

- Ja sam borac za slobodu, rekao je za list. 

Njegov brat Thomas je navodno bio u jedinici za brzo djelovanje. 

Prošlog tjedna njihove su fotografije objavili na portalu Centra za zaštitu djece od eksploatacije. Policija vjeruje da su braća, koju smatraju iznimno opasnima, zajedno pobjegla iz zemlje te da se možda kriju u srednjoj Europi. Policiji su poznati diljem Europe po raznim kaznenim djelima. Thomasa traže jer se nije vratio na odsluženje zatvorske kazne, a zbog ranijeg nejavljanja nadzornicima registra za seksualne prijestupnike, obojici im prijeti dodatnih pet godina zatvora. Obojica su temperamentni, visoko rizični seksualni prijestupnici, rekli su iz Centra. 

Kenneth ima tetoviranu ribu i krila na lijevoj ruci, a zmaja i panteru na desnoj, dok Thomas ima tetovaže šarana, gole žene, lastavice, konjske glave i čarobnjaka. 

- Molim javnost da nam pomogne locirati ova dva opasna čovjeka, rekao je direktor Centra za za zaštitu djece od eksploatacije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 259
VIDEO

Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo
VIDEO Bizarne scene u Zagrebu: 'Tip se kupa u Manduševcu! Čak i roni! Kao da je usred plaže...'
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Bizarne scene u Zagrebu: 'Tip se kupa u Manduševcu! Čak i roni! Kao da je usred plaže...'

ZAGREB Čovjek se kupa i roni u fontani, kao da je na plaži, kaže nam čitateljica o neobičnom prizoru s Trga bana Jelačića, gdje je građane šokirao muškarac koji se ležerno okupao...